Hrdá čerstvá mamička Benčičová: Na promenádes kočíkom za 1 000 eur

Už ju kočíkujú. Švajčiarská tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (27) a jej snúbenec Martin Hromkovič (41) sa tešia z dcérky ...

Už ju kočíkujú. Švajčiarská tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (27) a jej snúbenec Martin Hromkovič (41) sa tešia z dcérky už doma a prišlo aj na prvé zoznamovanie sa s kočíkom.

Fotogaléria

Prišlo to ako blesk z jasného neba, keď úradujúca olympijská víťazka v novembri oznámila, že spolu so snúbencom a zároveň kondičným trénerom čakajú prírastok do rodiny. Belinda si tak už ako 27-ročná dáva pauzu od tenisu. Najkrajší deň prežil párik 23. apríla, keď sa im narodila dcérka Bella.

„Áno, už sme traja. Belinda i dcérka Bella sú v poriadku a všetci sa tešíme,“ zvestoval exkluzívne pre Nový Čas otec dieťaťa Martin, ktorý má za sebou manželstvo s modelkou Denisou Dvořákovou a dodal: „Belinda zvládla pôrod na jednotku, všetko prebehlo bez komplikácií. Bol som pritom a zvládol som to tiež. Neodpadol som.“

Podľa záberov na sociálnych sieťach je párik, ktorý sa počas pandémie koronavírusu usadil v Bratislave, momentálne vo Švajčiarsku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});