Srbi už horúčkovite špekulujú: Veľký návrat Vajdu k Djokovičovi?!

Svetová tenisová scéna je v napätí, po tom, ako sa objavili správy o konci spolupráce Novaka Djokoviča (36) s trénerom Goranom Ivaniševičom. ...

Svetová tenisová scéna je v napätí, po tom, ako sa objavili správy o konci spolupráce Novaka Djokoviča (36) s trénerom Goranom Ivaniševičom. Srbské médiá preto začali horúčkovite špekulovať o možnom návrate Mariána Vajdu (59) na voľný trénerský post.

Fotogaléria

Dvojica spolu v minulosti oslávila počas viac ako 15-ročnej spolupráce neuveriteľných dvadsať grandslamových titulov. Vajda, ktorý figuroval ako kľúčová postava v kariére Djokoviča, ho doviedol doslova na vrchol svetového tenisu a zanechal tak trvalú stopu v jeho profesnom i súkromnom živote. Ich rozchod pred dvoma rokmi a následný príchod Chorváta Gorana Ivaniševiča na post hlavného trénera Djokoviča zanechal preto tenisový svet v šoku.

Avšak, s najnovšou nečakanou správou o odchode Djokoviča od Ivaniševiča srbské médiá rýchlo obrátili svoju pozornosť späť k bývalému koučovi Mariánovi Vajdovi. Hneď sa preto na športových titulných stranách zrodila otázka: "Bude Vajda znovu viesť Djokoviča?"

Presvedčenie balkánskych médií o možnom návrate Slováka je posilnené skutočnosťou, že Vajda momentálne nie je viazaný konkrétnou zmluvou, keďže minulú jeseň ukončil spoluprácu so slovenskou nádejou Alexom Molčanom.

Navyše, aj reakcie fanúšikov na odchod Ivaniševiča jasne signalizujú ich túžbu po návrate Vajdu k Djokovičovi. V komentároch na sociálnych sieťach sa ozýva jednoznačné posolstvo: "Je čas, Nole, vráť sa k Vajdovi!" Či sa tieto špekulácie zhmotnia na skutočnosť, sa ukáže zrejme v najbližších dňoch...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});