Ničia ho zranenia, no všetci mu aj tak závidia: Hýčka si sexi modelku

Vo futbalovej kariére toho zatiaľ veľa nedosiahol, no v súkromnom živote sa mu darí. V rozlete ho stopli zranenia, no mnohí mu závidia ...
  • Zdroj: instagram/katarinaocovanova

Vo futbalovej kariére toho zatiaľ veľa nedosiahol, no v súkromnom živote sa mu darí. V rozlete ho stopli zranenia, no mnohí mu závidia jeho sexi partnerku.

FOTOGALÉRIA: Peter Pokorný

Peter Pokorný (22) patrí medzi najväčšie slovenské futbalové talenty.  Odchovanec AS Trenčín na začiatku roka 2018 nabral smer akadémia Salzburgu. Ostrieľaný rakúskymi súťažami v drese Slazburguz aj St. Poltenu si vybojoval doposiaľ životný prestup.

Čítajte aj na webe Šport24.sk

Podľa údajov z transfermarkt.com španielsky klub Real Sociedad za neho zaplatil dva milióny eur, čo bolo dvojnásobne viac ako jeho odhadované trhová hodnota. Prešiel si všetkými mládežníckymi reprezentačnými výbermi a v dvadsaťjednotke bol dokonca kapitánom.

Hviezdny brazílsky útočník Neymar.
Neymar v PSG postrachom: Hádky aj bitky so spoluhráčmi, opitý na tréningu! Zobraziť článok

Zranenia ho stopli v rozlete

Prišli však zranenia a La Ligu si nikdy poriadne nezahral a aj vo výbere Calzonu čaká na príležitosť. Minulú sezónu hosťoval v maďaskom Fehérvári a pred touto sezónou sa ako voľný hráč upísal poľskému Vroclavu. Aj jeho zásluhou poškuľuje Slask na poľský titul. Sedem kôl pred koncom strácajú z druhého miesta na lídra len dva body. Výborné výsledky tímu zdvihajú aj hodnotu pokorného a jeho cenovka sa opäť šplhá k miliónu.

K pohode na ihrisku priespieva aj jeho súkromie. Pokorný randí s jednou z najkrajších Sloveniek Katarínou Očovanovou. Spolu strávili posledné vianočné sviatky v Dominikánskej republike a Katarína pravidelne pridáva zábery zo štadióna vo Vroclave.

Petra Kvitová sa lúčila pred pôrodom s milovaným Monakom.
Kvitová sa lúčila s Monakom: V odvážnych šatách odhalila tehotenské krivky Zobraziť článok

Poliaci vytiahli dráždivé zábery

Nadšení sú ňou aj Poliaci. "Katarína Očovanová je slovenská influencerka, ktorú na Instagrame sleduje takmer 130 000 ľudí. ľudí. V minulosti sa okrem iného podieľala aj na: v súťaži Miss Supernational Slovensko (2018), kde sa dostala do TOP18. Medzi jej záľuby patrí jazda na koni, výcvik a cestovanie. Je vysoká 173 cm a jej miery sú 85-61-90," napísala Gazeta Wroclawska a vytiahla jej dráždivé zábery v spodnej bielizni.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});