Na východe sa začína prvá semifinálová bitka: Čo si odkazujú Buc s Bubelom?

Začína sa prvá semifinálová bitka! Hokejky si proti sebe skrížia hráči Michaloviec a ich súperom bude zatiaľ prekvapenie play-off - Nitra. ...
  • Zdroj: anc

Začína sa prvá semifinálová bitka! Hokejky si proti sebe skrížia hráči Michaloviec a ich súperom bude zatiaľ prekvapenie play-off - Nitra. Denník Nový Čas pred dnešným úvodným duelom o 18.00 h vyspovedal dvoch najproduktívnejších slovenských hráčov z každého tímu.

Nitra musí
podržať západ

Hokejisti Nitry sú zatiaľ najväčším prekvapením play-off, keď vo štvrťfinále vyradili víťaza základnej časti Poprad. „Naša cesta sa ešte nekončí. V semifinále je veľa tímov z východu, takže Dávidovi Bucovi a jeho spoluhráčom odkazujem, že musíme podržať západ. Takže ideme za postupom do finále,“ vyjadril sa pre Nový Čas zatiaľ najproduktívnejší hráč play-off Miloš Bubela.

Hromadná bitka mohla skončiť tragédiou.
TOTO si všimol len málokto: Extraligová bitka mohla skončiť smrťou! Zobraziť článok

Útočník Nitry má na konte 9 bodov (5+4) a vie, že séria proti Líškam z Michaloviec bude náročná. „Majú silné mužstvo, najmä v ofenzíve, takže bude to náročná séria. Očakávam vyrovnané súboje, budú rozhodovať detaily a disciplína,“ dodal Bubela.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});