Na východe sa začína prvá semifinálová bitka: Čo si odkazujú Buc s Bubelom?

Začína sa prvá semifinálová bitka! Hokejky si proti sebe skrížia hráči Michaloviec a ich súperom bude zatiaľ prekvapenie play-off - Nitra. ...
  • Zdroj: anc

Začína sa prvá semifinálová bitka! Hokejky si proti sebe skrížia hráči Michaloviec a ich súperom bude zatiaľ prekvapenie play-off - Nitra. Denník Nový Čas pred dnešným úvodným duelom o 18.00 h vyspovedal dvoch najproduktívnejších slovenských hráčov z každého tímu.

FOTOGALÉRIA: Michalovce - Nitra

Michalovce vo štvrťfinále sfúkli 4:1 na zápasy Zvolen a do semifinále proti Nitre vstupujú v dobrej nálade.

„Určite sa všetci v kabíne tešíme na bitku proti Nitre. Očakávam veľmi ťažkú sériu, pretože náš súper je po postupe cez Poprad v laufe. Ale začíname doma, tak urobíme maximum, aby sme zvládli obe stretnutia a vytvorili si dobrú pozíciu,“ povedal pre náš denník útočník Michaloviec Dávid Buc, ktorý zatiaľ v play-off nazbieral 6 bodov za tri góly a 3 nahrávky.

Boris Valábik je bývalý hokejista NHL.
Uff, poriadne tvrdé slová Borisa Valábika: Extraligoví rozhodcovia sú katastrofálni! Zobraziť článok

Na otázku, či majú vypísaný v kabíne bonus za postup do finále, odvetil: „Nie, nič nie je vypísané. Všetci však chceme vybojovať pre Michalovce historický postup do finále.“ A čo odkazuje Nitranovi Bubelovi? „Že už v tejto sezóne dosiahli dosť, takže verím, že do finále pôjde náš tím,“ dodal Buc.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});