Známa tvár v spoločnosti vdovy po Dušanovi Pašekovi st. († 37) a jej synov: Čo má Ľubica s hercom Čenským?

Po tom, čo nedávno zverejnila na sociálnych sieťach romantický záber z Prahy, razom sa spustili polemiky, či má vdova po tragicky zosnulom ...
  • Zdroj: archív ĽP

Po tom, čo nedávno zverejnila na sociálnych sieťach romantický záber z Prahy, razom sa spustili polemiky, či má vdova po tragicky zosnulom Dušanovi Pašekovi st. († 37) Ľubica (63) po dlhšom čase nový vzťah. Niekdajšia modelka a herečka nerobila žiadne tajnosti a vyložila karty na stôl.

Synovia a Praha

Na rovinu sme sa jej preto opýtali, či po viac než pätnástich rokoch, odkedy sa rozišla s otcom jej druhého syna, hudobníkom Jurajom Burianom, je opäť zamilovaná.

Juraj Slafkovský a brankár Cayden Primeau.
Slafkovský opäť bodoval a vyrovnal 50-ročný rekord: Stačilo mu 52 sekúnd! Zobraziť článok

„Som, ale iba do svojich synov. A ešte do Prahy. Navštevujem ju minimálne dvakrát do roka, mám tam veľa známych. A jedným z nich je práve známy český herec Jan Čenský, s ktorým som na spomínanej fotografii. Poznáme sa veľmi dlho, v roku 1988 sme spolu nakrúcali seriál Dlouhá míle, v ktorom som hrala novinárku a Honzo atléta,“ priblížila Pašeková v rozhovore pre sport24.pluska.sk. Ľubica je z českej metropoly taká očarená, že po tragickej smrti manžela Dušana dokonca zvažovala, že sa tam nastálo presťahuje.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});