Pálffy zabával fanúšikov: S bonboniérou na pohreb? Filca chcel vyhodiť!

Historiek má na rozdávanie. Bývalý slovenský hokejový reprezentant Žigmund Pálffy (51) prijal pozvanie do podcastu Mariána Gáboríka a ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Historiek má na rozdávanie. Bývalý slovenský hokejový reprezentant Žigmund Pálffy (51) prijal pozvanie do podcastu Mariána Gáboríka a Borisa Valábika Boris a Brambor.

Miesto pneumatík radšej kúpil auto

Omnoho úsmevnejšia a pravdivá je historka o tom, ako si Pálffy išiel kúpiť zimné pneumatiky na auto. "Ja som to nikomu nehovoril, neviem, odkiaľ to máte," bránil sa Pálffy a spustil: "Mal som Porsche Turbo vtedy a potreboval som zimné pneumatiky. Išla zima. "Keď sa s Gáboríkom zhodli na netypickom rozmere pneumatiky pokračoval: "Borec za mnou prišiel a hovori: ´Ale nemáme pán Pálffy také pneumatiky. My máme "súvečka"´ Tak som videl Volkswagen so zimnými gumami a vravím: ´Tak si ho zoberiem´. A dva a pol milióna ma stál ten Toureg."

Na snímke slovenský hokejista Dalibor Dvorský.
Neuveriteľný Dvorský žiari v Amerike: Vytvoril nový rekord! Zobraziť článok

Príhode s Volkswagenom však nebol koniec: "Mohol som mať pneumatíky za lacnejšie, ale oni povedali, že nezoženú. Tak som jazdil na Touregu a po 500 kilometroch sa mi pokazil, keď som išiel z Bratislavy do Skalice. Odišiel motor."

Aj výber kupovaného auta prebehol veľmi rýchlo. Gáborík si predstavoval, ako sa Pálffy rozkukáva po predajni, ale Žigo ho hneď uzemnil: "Stálo rovno predomnou. Tam neboli iné autá. Neriešil som žiadnu výbavu. Zobral som ho hneď, veď malo zimné pneumatiky. Tie som potreboval. Býval som rok v Prahe a nebudem jazdiť v zime na Porsche..."

Oceliari a Spišiaci sa bez straty zápasu dostali do semifinále Zobraziť článok

"A čo to je také zvláštne?" spýtal sa Pálffy, ako by ľudia bežne vymenili celé auto, keď idú kupovať zimné gumy. "Na teba mi to sedí, že je to normálne," zhodoval sa Brambor aj Boris. "Chcel by som vidieť reakciu toho predajcu. On si možno myslel, že si z neho robíš srandu," pýtal sa Valábik.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});