Športovci otvorene: Koho budeme voliť za prezidenta a čo od neho očakávame?

Pellegrini? Korčok? Alebo niekto iný? Slovenskí športovci odpovedali, či a koho budú v sobotu voliť. Okrem toho prezradili, čo očakávajú ...

Pellegrini? Korčok? Alebo niekto iný? Slovenskí športovci odpovedali, či a koho budú v sobotu voliť. Okrem toho prezradili, čo očakávajú od budúceho prezidenta Slovenskej republiky.

Fotogaléria

Šebo aj Handzuš podporili svojho favorita

K podpore Ivana Korčoka sa, naopak, otvorene hlási bývalý futbalista Filip Šebo či legendárny hokejista Michal Handzuš. Pre Šport24.sk voľbu skúseného diplomata potvrdil aj niekdajší cyklista Peter Velits. „Budem voliť Korčoka. Spĺňa očakávania, ktoré čakám od prezidenta, čiže aj preto idem voliť jeho,“ uviedol.

 

Hokejista Richard Zedník sa chystá najmä na druhé kolo, keďže počas prvého zrejme bude mimo Slovenska. „Uvidíme, kto postúpi, ale nový prezident by mal byť taký, ktorý nás bude zastupovať a podporovať v Európskej únii, nebude chcieť vystúpiť z NATO a aby sme si plnili požiadavky, ktoré máme a očakávajú sa od nás. Chcem, aby sme boli tam, kde sme. Čakám, že nový prezident sa bude uberať týmto smerom,“ priznal niekdajší kanonier NHL.

 

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});