Hokejový veterán sa lúči: Syn ma dovezie, nech si môžem dať pivo!

Kde odohral najviac sezón v kariére a získal aj najviac titulov, tam aj skončí! Hokejový útočník Roman Kukumberg st. (43) dá dnes bodku ...
  • Zdroj: archív R. K.

Kde odohral najviac sezón v kariére a získal aj najviac titulov, tam aj skončí! Hokejový útočník Roman Kukumberg st. (43) dá dnes bodku za dlhou a úspešnou kariérou. Od zväzu dostal výnimku, aby si splnil posledný športový sen.

„Že som išiel do zámoria zranení a strávil som tam iba jednu sezónu. Aj to som si ešte zlomil päť rebier. Keby som bol fit a mal predtým tradičnú letnú prípravu, tak verím, že si zahrám aj v NHL,“ reagoval Kukumberg st.

Slovan Bratislava sa predstavil v Michalovciach.
Exkluzívna výnimka pre Slovan: Do zápasu nastúpi TÁTO legenda! Zobraziť článok

Na zápas v jednom tíme a aj v jednom útoku sa teší aj Kukumberg junior. „Z oboch strán to je pre nás splnený sen. Otec bol môj vzor, priviedol ma k hokeju a vždy mi vravel, že verí, že si raz spolu zahráme. A teraz je to tu. Veľmi sa teším a užijeme si to,“ vyjadril sa mladý Roman, ktorý doposiaľ proti otcovi nastupoval iba, ako súper v prvej lige za Modré krídla, alebo za výber SR 18. A čo zdelil po úspešnom tatkovi? „Myslím, že korčuľovanie a herne myslenie,“ dodal.

Roman Kukumberg st.

narodený: 8. apríla 1980 V Bratislave

post: útočník

kluby: Nitra, Trenčín, Nižnekamsk, Toronto Marlies, Togliatti, Kazaň, Čeljabinsk, Chabarovsk, Slovan, Hradec Králové, Martin, Trnava

top úspechy: víťaz KHL s Kazaňou, 2-krát majster so Slovanom, raz s Trenčínom, 4-krát účasť na MS

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});