Hokejový veterán sa lúči: Syn ma dovezie, nech si môžem dať pivo!

Kde odohral najviac sezón v kariére a získal aj najviac titulov, tam aj skončí! Hokejový útočník Roman Kukumberg st. (43) dá dnes bodku ...
  • Zdroj: archív R. K.

Kde odohral najviac sezón v kariére a získal aj najviac titulov, tam aj skončí! Hokejový útočník Roman Kukumberg st. (43) dá dnes bodku za dlhou a úspešnou kariérou. Od zväzu dostal výnimku, aby si splnil posledný športový sen.

FOTOGALÉRIA: Roman Kukumberg st.

Kukumberg st. strávil v minulosti v Slovane celkovo šesť sezón aj vrátane pôsobenia v KHL a s tímom získal dva majstrovské tituly. Posledné štyri ročníky obliekal dres prvoligovej Trnavy, kde minulý týždeň odohral svoj posledný zápas, ale definitívnu bodku za kariérou dá až dnes v rozlúčkovom súboji za Slovan.

„Celé to spískal a vlastne aj vybavil môj kamarát a dlhoročný spoluhráč Michel Miklík. On vedel, že som veľmi túžil zahrať si aspoň raz v kariére v jednom mužstve so synom. A teraz sa nám to podarí a ešte aj v drese Slovana, kde som vlastne vyrastal a odohral najväčšiu časť mojej kariéry. Veľmi si to vážim, ďakujem Slovanu, ale aj zväzu, že nám to umožnili. Možno budem mať aj trému, ale už sa na tento moment a rozlúčku teším,“ povedal pre Nový Čas Kukumberg st.

Kukumberg ml. (vpravo) na klubovej akcii tímu Sarnia Sting.
Hokejový útočník Roman Kukumberg ml. dostal nečakanú pozvánku: Prebojuje sa do kempu Minnesoty? Zobraziť článok

Bývalý reprezentant prezradil, že na zápas ho privezie práve syn. „Jasnačka, šoféruje mladý, aby som si mohol dať po zápase pivo,“ prezradil s úsmevom Roman, ktorého v kariére mrzí iba jediná vec.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});