Ex-kanonier Slovana poriadne zosmiešnil našu ligu: Takto sa vyjadril o klane Weissovcov

Kariéru ukončil už pred pár rokmi! Bývalý futbalový reprezentant Filip Šebo (40) dal o sebe opäť vedieť, poriadne naložil slovenskej lige.
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Kariéru ukončil už pred pár rokmi! Bývalý futbalový reprezentant Filip Šebo (40) dal o sebe opäť vedieť, poriadne naložil slovenskej lige.

A čo ho na slovenskej lige ešte baví? „Poviem na rovinu, že okrem rodiny Weissovcov ma v slovenskom futbale nič iné nezaujíma. Sledujem, či je Vlado zdravý, či sa jemu a jeho otcovi v pozícii trénera darí. Nevidím dôvod chodiť sa pozerať na niekoho, koho nepoznám. Neláka ma atmosféra, lebo tam nijaká nie je,“ uviedol.

Ako ďalej povedal, naša najvyššia súťaž neurobila ani krok vpred. „Okrem toho, že sa postavili a zrekonštruovali nejaké štadióny, čo už bola nevyhnutná podmienka. Keby sa to nestalo, mohli by sme ligu pomaly aj zrušiť. O majstrovi je rozhodnuté, jasné je to aj na konci tabuľky. Divácky záujem nie je vyšší. Liga je v lepšom prípade na podobnej úrovni ako pred rokmi, ak nie na horšej. Je to smutné konštatovanie,“ dodal Filip Šebo.

Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Calzona vracia lesk Neapolu: Slová, ktoré znamenajú koniec v našej repre?! Zobraziť článok

Veronika Zuzulová ukázala na svahu rastúce bruško.
Tehotná lyžiarka Zuzulová: Už viem, čo nosím v brušku! Zobraziť článok

Georgina Rodríguez sa na Parížskom týždni módy predviedla v šatách s číslo 7, s podpisom Cristiana Ronalda.
Ronaldova polovička očarila Paríž: Najskôr odkryla bujný dekolt, potom sedmičku Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});