Ramsaymu sa črtá na MS tím snov: V hre sú zvučné posily z NHL a Ruska!

Kto posilní Slovensko na MS? Základná časť NHL pomaly vrcholí a trénerovi Craigovi Ramsaymu sa črtajú na MS v Česku zaujímavé posily. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Kto posilní Slovensko na MS? Základná časť NHL pomaly vrcholí a trénerovi Craigovi Ramsaymu sa črtajú na MS v Česku zaujímavé posily. Šéf zväzu Miro Šatan nevylúčil ani hráčov z ruskej KHL.

Rodák z Košíc vynechal vlani pre zranenie MS, na ktorých debutoval v roku 2021. Ďalší rok si zahral na bronzovej olympiáde aj na svetovom šampionáte. Ak sa nič výnimočné nestane, Juraj si zahrá tretíkrát na MS.

„Vedenie Montrealu si uvedomuje, čo Slaf znamená pre Slovensko a takisto, čo Slovensko znamená preňho. Majstrovstvá sveta sú úžasnou príležitosťou na jeho rozvoj. Draftovali ho práve preto, aby zvládal takéto situácie. Nič by ich nepotešilo viac, ako poslať ho na dôležité zápasy blízko domova s podobným tlakom, ako je v Montreale. To mu predsa môže len pomôcť. Aj keby sa mu turnaj nevydaril, aj vtedy by sa veľa naučil, čiže za každých okolností mu to niečo dá. Ak sa nezraní, bude tam,“ povedal novinár Arpon Basu z The Athletic pre dennikn.sk.

Ilustračná fotografia.
Zomrel bývalý hokejista Zvolena či Detvy († 36): O život ho pripravila autonehoda! Zobraziť článok

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

V play off NHL sa určite nepredstavia ani hráči Arizony. Adam Ružička sa pre kontroverzné video s bielym práškom v národnom drese nepredstaví. Miloš Kelemen a Patrik Koch majú dvojcestný kontrakt. Roadrunners sa pravdepodobne prebojujú do play off o Calderov pohár a klub ich pre potreby reprezentácie neuvoľní.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});