Mikleho frajerka Bianka opisuje krvavú drámu na diskotéke: Šokujúce slová o priateľke hokejistu Žabku

Stále majú z toho obrovskú traumu! Kauza hokejového reprezentanta Borisa Žabku (19), ktorý sa dostal pred dvoma týždňami na diskotéke ...
  • Zdroj: Jozef Fabo

Stále majú z toho obrovskú traumu! Kauza hokejového reprezentanta Borisa Žabku (19), ktorý sa dostal pred dvoma týždňami na diskotéke do potýčky, po ktorej skončil dokaličený jeho rovesník Michal Mikle (19), rezonuje v týchto dňoch v slovenskej verejnosti.

Rana päsťou

Jedným dychom pripojila, že bol tam aj Žabka, tak to začali riešiť. „Ja som sa chcela hneď rozprávať s jeho priateľkou, nech mi teda ona povie, ako to bolo. Hneď sa rozplakala a objala ma s tým, že ju to veľmi mrzí, ako jej priateľ zbil toho môjho. Vravela, že Žabka je veľmi agresívny. Celý čas pri mne plakala. Neskôr nás esbéeskári poslali ďalej, nech sa o tom ideme porozprávať. Zrazu sa po mne rozbehla a dala mi päsťou do tváre. Bola som z toho v šoku. Z ničoho nič mi dala ranu, tak som zavolala policajtov,“ dodala verná priateľka.

Zranené oko mladého Michala si pozrite v galérii TU:

Podľa vlastných slov nevedela, čo má vlastne v tej chvíli robiť. „Zavolala som taxík, tak ako mi povedali policajti, a išli sme preč. Zrazu Miškovi prišlo úplne zle, vracal, dole hlava, nemohol sa pozerať do svetla... Potom to už išlo... Hneď sme utekali rýchlo do nemocnice... Je to veľmi ťažké, bojím sa toho najhoršieho, že nebude vidieť,“ prezradila s tým, že aj keby musel podstúpiť ďalšiu operáciu, tak verí, že na poškodené oko vidieť bude.

Reprezentant sa mal na diskotéke pobiť.
Reprezentant Žabka má problémy: Mladíkovi dokalíčil tvár! Exkluzívne foto z nemocnice Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});