Fialkovej dcérka má na nožičke monitor dychu: Vďačím mu za veľa, tvrdí

Môže pokojne sledovať obľúbený seriál! Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (31) prežíva najšťastnejšie obdobie v živote.

Môže pokojne sledovať obľúbený seriál! Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (31) prežíva najšťastnejšie obdobie v živote.

Fotogaléria

Na Štedrý deň sa stala prvýkrát mamičkou, keď porodila malú Romanku. Na sociálnej sieti prezradila, že pokojne spáva aj vďaka tomu, že jej dcérka má na nožičke monitor dychu.

Úspešnej slovenskej biatlonistke Paulíne Bátovskej Fialkovej sa vlani na Štedrý deň zmenil život. „Romana, 24. 12. 2023, náš vianočný zázrak,“ takto Paulína svetu oznámila, že sa stala mamičkou.

Dvojnásobná účastníčka zimných olympijských hier si materstvo užíva a na sociálnej sieti prezradila, že aj pokojne spáva. Vďačí za to monitoru dychu, ktorý svojej malej princeznej nasadila na ľavú nožičku. „Vďaka tomuto monitoru dychu spím určite pokojnejšie, lebo sa naň spolieham.

Kamera je zase šikovným pomocníkom najmä večer, keď pri televízii sledujem môj obľúbený seriál,“ napísala Paulína, ktorá v týchto dňoch bude určite pozorne sledovať aj majstrovstvá sveta v biatlone, ktoré sa konajú na Morave.

Na snímke útočník ŠK Slovan Bratislava Aleksandar Čavrič počas tréningu pred utorňajším zápasom 2. predkola Ligy majstrov HŠK Zrinjski Mostar - ŠK Slovan.
Čavrič na ME v slovenskom drese? Je to takmer oficiálne! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});