Vlhová je už opäť vo Švajčiarsku: Unikli detaily operácie!

To najlepšie, čo slovenský šport mal v uplynulom roku, sa bude oslavovať v Bratislave, ona však bude chýbať. Obhajkyňa minuloročného ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

To najlepšie, čo slovenský šport mal v uplynulom roku, sa bude oslavovať v Bratislave, ona však bude chýbať. Obhajkyňa minuloročného prvenstva má iné starosti!

Olivier Siegrist pracoval štvrťstoročie ako oficiálny chirurg švajčiarskej zjazdárskej reprezentácie a toto pôsobenie z neho urobilo najväčšieho „špecialistu na kolená“.

Na začiatku kariéry operoval v Ženeve, ale tri roky už pôsobí na klinike v mestečku Martigny vo frankofónnom kantóne Valais. A tam pre regionálne noviny Le Nouvelliste prezradil, že ročne operuje 150 až 200 predných skrížených väzov.

Pozrite si fotky kliniky, kde budú operovať Vlhovú!

„Niekedy operujem pretrhnutý predný skrížený väz aj štrnásťročným tínedžerom a polovica mojich pacientov hrá futbal, basketbal, alebo lyžuje,“ povedal vyhľadávaný chirurg, ktorý dodal, že špičkoví lyžiari sú najrizikovejšou skupinou.

Tak Petre všetci dnes držme palce, aby už nemusela dlho čakať na deň D. Aby mala čo najskôr po tom a mohla začať myslieť na to, kedy sa bude môcť opäť postaviť na lyže.

Na snímke Petra Vlhová objíma Shiffrinovú (vľavo) a Sofia Goggiová.
Elitná lyžiarka sa obula do Vlhovej a Shiffrinovej: Uštipačná reakcia na Petru! Zobraziť článok

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová a člen Niké Ski Team Petra Vlhová Matej Gemza.
Vlhovú čakajú ťažké časy: Odhalené sú nové detaily a cena operácie! Zobraziť článok

Prominentný pár spolu ešte absolvoval prvotné vyšetrenia pred operáciou vo Švajčiarsku.
Vlhovej priateľ Kyselica sa musí obracať: Aha, čo vymenil za slnečnú púšť! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk