Vlhová je už opäť vo Švajčiarsku: Unikli detaily operácie!

To najlepšie, čo slovenský šport mal v uplynulom roku, sa bude oslavovať v Bratislave, ona však bude chýbať. Obhajkyňa minuloročného ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

To najlepšie, čo slovenský šport mal v uplynulom roku, sa bude oslavovať v Bratislave, ona však bude chýbať. Obhajkyňa minuloročného prvenstva má iné starosti!

Petru Vlhovú (28) čaká konečne verdikt o tom, kedy sa jej pravé koleno dostane na klinike vo Švajčiarsku pod skalpel.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

„V nedeľu zamierila do Švajčiarska a budúci týždeň by tak v Hospital du Valais mala mať operáciu, na ktorú čaká nielen ona, ale určite aj všetci jej priaznivci,“ prezradil manažér Ski Tímu Petry Vlhovej Richard Galovič, ktorý dodal, že všetci sú spokojní, lebo Petre a jej fyzioterapeutickému tímu sa do bodky podarilo splniť to, čo jej na uznávanej klinike prikázal vyhľadávaný odborník Olivier Siegrist (66).

Napriek obmedzeniam a bolestiam rozpohybovala kolenný kĺb, posilnila svaly a urobila tak maximum pre to, aby operačný zákrok bol úspešný.

Pri vyšetreniach sa ukázalo, že naša hviezda má poškodený predný krížny väz a meniskus v pravom kolene. To všetko jej má dať dohromady spomínaný odborník, ktorého rukami prešli aj iné lyžiarske esá, ako sú Didier Cuche, Didier Defago či jedna z aktuálnych Vlhovej súperiek Lara Gutová-Behramiová.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});