Vlhovej priateľ Kyselica sa musí obracať: Aha, čo vymenil za slnečnú púšť!

Hrobové ticho nastalo nielen v Jasnej na svahu, ale aj v srdci Petry Vlhovej (28), keď ju milovaný partner Michal Kyselica (32) musel ...
  • Zdroj: ig/MichalKyselica

Hrobové ticho nastalo nielen v Jasnej na svahu, ale aj v srdci Petry Vlhovej (28), keď ju milovaný partner Michal Kyselica (32) musel v ťažkých časoch opustiť.

FOTOGALÉRIA: Michal Kyselica a Petra Vlhová

Mladý podnikateľ sa ešte nedávno po odchode od Petry aj zo Slovenska nachádzal v slnkom zaliatej púšti v Nevade, ktorú však dnes vymenil za uzimené Toronto.

Naša lyžiarska hviezda Petra Vlhová zažila pred pár dňami hororové preteky Svetového pohára v Jasnej. Pri nešťastnom páde v obrovskom slalome sa jej pretrhol predný krížny väz a utrpela aj ďalšie poškodenia v kolene, čo si vyžiadalo okamžitú hospitalizáciu a v blízkom čase má pred sebou aj komplikovanú operáciu.

V ťažkých chvíľach bol Vlhovej vernou oporou jej partner Michal Kyselica, ktorý ju neopustil ani v najťažších momentoch, keď ju zvážali dolu svahom v ukrutných bolestiach. Jeho prítomnosť poskytovala Vlhovej nádej a podporu v čase, keď už v Demänovskej doline tušila vážnosť svojho zranenia. Avšak hrobové ticho nastalo po nečakaných správach o tom, že Kyselica opúšťa Petru aj Slovensko!

Michal, ktorý je nielen Vlhovej životným partnerom, ale aj aktívnym podnikateľom, sa rozhodol odísť do sveta len pár dní po závažnom incidente. Kyselica, známy nielen svojou podnikateľskou kariérou, ale aj aktívnym pôsobením v oblasti fitnes trénerstva a mentálneho koučingu totiž zamieril až za oceán.

Jeho kroky ho zaviedli najskôr do slnkom zaliatej púšte v Nevade, kde si okrem mesta hriechu Las Vegas užil aj bombastickú šou legendárnej kapely U2. Teplé počasie však rýchlo vystriedala uzimená metropola Kanady. Kyselica sa totiž fanúšikom pochválil, že aktuálne sa nachádza v Toronte.

Zatiaľ čo teda Vlhová čelí náročnej regenerácii bez milovaného partnera, Kyselica sa vydáva novými cestami svojej podnikateľskej a trénerskej kariéry, avšak mimo hraníc našej krajiny. Celý športový svet drží Petre palce a praje jej čo najrýchlejšie uzdravenie, zatiaľ čo jej partner blúdi na druhej strane sveta.

Kildeho mama navštívila syna aj v nemocnici.
Kildeho mama prehovorila o zlomenom srdci: TOTO odkázala Shiffrinovej! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});