Skvelé správy pre Shiffrinovú: Na svah sa vráti už čoskoro

Dorazili aj dobré správy pre lyžiarsky šport a hlavne fanúšikov americkej hviezdy Mikaely Shiffrinovej (28)! Najlepšia lyžiarka všetkých ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram /@mikaelashiffrin

Dorazili aj dobré správy pre lyžiarsky šport a hlavne fanúšikov americkej hviezdy Mikaely Shiffrinovej (28)! Najlepšia lyžiarka všetkých čias by sa mohla po hororovom páde spred niekoľkých dní vrátiť na súťažné svahy už v najbližších dňoch.

Fotogaléria

Podľa zahraničných médií a informácií z jej okolia by sa tak mohlo stať už na podujatí Svetového pohára v andorrskom Soldeu 10. februára.

Vedúca žena celkového poradia Svetového pohára nedokončila minulý piatok zjazd v stredisku Cortine d’Ampezzo. Po hrozivom páde vo veľkej rýchlosti skončila v ochranných sieťach a legendárnu Američanku museli dokonca transportovať na vyšetrenie do nemocnice. Stalo sa tak iba pár dní po vážnom zranení jej priateľa Kildeho a našej hviezdy Vlhovej.

Hore tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay.
Dúfam, že budeme v kontakte: Nahradí slovenská hokejová legenda Craiga Ramsayho? Zobraziť článok

Testy na klinike síce odhalili poranenie kolena, ale väzy neboli našťastie poškodené a Mikaela nemusí na rozdiel od našej Vlhovej absolvovať operáciu. Hoci Shiffrinová vynechala zvyšný program v Cortine i utorkový obrovský slalom v Kronplatzi, jej zranenie nie je také vážne, že by musela predčasne ukončiť sezónu.

„Mikaela sa po páde cíti vcelku dobre. Nemá žiadnu zlomeninu a našťastie ani poškodené väzy. Verdikt o jej návrate zatiaľ nepadol, treba mať trpezlivosť,“ povedal športový riaditeľ amerického tímu Patrick Riml. O svojom stave informovala aj samotná americká lyžiarka.

„Ideme deň po dni. Nebudem sa sťažovať na uplynulé dni,“ uviedla na twitteri. Posledné zábery ukazujú, že sa Mikaele vrátil aj úsmev na tvári a dá sa teda očakávať, že sa už čoskoro postaví na lyže.

Dominik Hašek je proti vstupu ruských hokejistov na územie Česka.
Hašek vstupuje do politiky: Peniaze zarobené v Rusku nevrátim! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});