Chcete byť pri rozlúčke s trénerom Liverpoolu Kloppom? Musíte si siahnuť hlboko do vrecka

Po tej správe takmer vyvesili na liverpoolskom štadióne Anfield Road čiernu zástavu. Nemecký tréner Jürgen Klopp (56) minulý týždeň vyvolal ...
  • Zdroj: Northfoto

Po tej správe takmer vyvesili na liverpoolskom štadióne Anfield Road čiernu zástavu. Nemecký tréner Jürgen Klopp (56) minulý týždeň vyvolal v meste legendárnych Beatles zdesenie oznámením, že po deviatich rokoch končí na lavičke Reds.

FOTOGALÉRIA: Jürgen Klopp

Posledný raz povedie slávny anglický klub v záverečnom kole Premier Legaue 19. mája na domácom ihrisku proti Wolverhamptonu Wanderers. Ako informuje denník The Mirror, ceny vstupeniek na rozlúčkový súboj úspešného kouča ihneď explodovali.

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp
Fanúšikovia Liverpoolu sú v obrovskom šoku: TOTO od trénera Kloppa nečakali Zobraziť článok

Rôzne internetové stránky na čiernom trhu vyhnali cenu jedného lístka s výhľadom z hlavnej tribúny na astronomických 28 685 eur vrátane dane z pridanej hodnoty a poplatkov. Výhodou je, že by ste sedeli hneď za lavičkou Liverpoolu s trénerom Kloppom.

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp.
Tréner Liverpoolu stratil na ihrisku zásnubný prsteň: Šperk našiel kameraman Zobraziť článok

Len na porovnanie, bežné vstupenky stoja okolo 70 eur, takže ide o vyše 400-násobné zvýšenie. Samozrejme, na derniéru s populárnym nemeckým manažérom sa dá dostať aj lacnejšie. Priekupníci vstupeniek si mädlia ruky v očakávaní vysokých zárobkov. Mimo hlavnej tribúny už teraz ponúkajú lístky v prepočte za 2 340 eur.

Liverpool útočí v tejto sezóne na anglický majstrovský titul. Klopp ho k nemu priviedol pred štyrmi rokmi, no fanúšikovia nemohli byť na tribúnach kvôli pandémii koronavírusu. V polovici mája by si to radi vynahradili pri dvojnásobných oslavách.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});