Peter Kúdelka o predčasnom konci v Michalovciach: O odvolaní som sa dozvedel v autobuse!

Vlani ho vedenie vynášalo do nebies, teraz ho šokujúco odvolalo! Reč je o trénerovi Petrovi Kúdelkovi (35), ktorý po ročnej anabáze skončil ...
  • Zdroj: TASR

Vlani ho vedenie vynášalo do nebies, teraz ho šokujúco odvolalo! Reč je o trénerovi Petrovi Kúdelkovi (35), ktorý po ročnej anabáze skončil na lavičke hokejových Michaloviec.

FOTOGALÉRIA: Peter Kúdelka

Stalo sa tak paradoxne po vyhranom nedeľňajšom súboji na ľade Slovana 2:1. Odvolaný kouč pre denník Nový Čas priznal, že je z tejto situácie stále vykoľajený, ale odchádza so vztýčenou hlavou. A hlavne s dobrým pocitom, že za ním stojí celá kabína i fanúšikovská obec. 

Ako s odstupom času vnímate odvolanie z pozície hlavného kouča Michaloviec?

Pravdu? Stále to v hlave vstrebávam a triedim si myšlienky, čo sa vlastne odohralo. Je to ťažké... Musím povedať, že mám ťažké pocity z toho, že odchádzam od rozrobenej práce a od mužstva, ktoré je skvelé a stálo za mnou. Keď sa však pozriem za seba, tak vidím dobre vykonanú prácu a verím, že ma pôsobenie v Michalovciach posunie vpred v mojej trénerskej kariére.

Je pravda, že po domácej prehre s Humenným 1:5 ste mali od vedenia ultimátum, že ak tím nezvíťazí v nedeľu na Slovane, tak na lavičke skončíte? Vy ste však vyhrali, beriete to ako podraz?

Túto informáciu som ja nemal. Nejaké správy do kabíny prenikli, chalani sa to dozvedeli a urobili si míting. Povedali, že na Slovane sa vyhrá a to sa aj stalo. To, ako k tomu súboju pristúpili a zabojovali, je spätná väzba pre mňa a veľmi im za to ďakujem!

Vy ste sa dozvedeli, že končíte už počas cesty v autobuse z Bratislavy do Michaloviec?

Prakticky áno. Tá cesta v autobuse bola zvláštna, už vtedy prenikali rôzne šumy o tom, že končím. Ale definitívne mi to prezident klubu oznámil až v pondelok ráno.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});