Krásna priateľka Cristiana Ronalda Georgina Rodríguezová: Zaucho na 30. narodeniny!

Darčekov určite dostala celú kopu, no tento nečakala! Krásna priateľka hviezdneho Cristiana Ronalda (38) Georgina Rodríguezová, ktorá ...
  • Zdroj: Instagram/@georginagio

Darčekov určite dostala celú kopu, no tento nečakala! Krásna priateľka hviezdneho Cristiana Ronalda (38) Georgina Rodríguezová, ktorá tridsiate narodeniny oslávila v sobotu, dostala k životnému jubileu riadne zaucho: prehrala súdny spor, ktorý sama iniciovala!

FOTOGALÉRIA: Georgina

Kráska so španielskym pasom narodená v Argentíne musela najskôr prehltnúť fakt, že v deň narodenín bude sama - oslavovala na Maldivách bez portugalského futbalistu, ktorého tam nepustili pracovné povinnosti – ostal v Saudskej Arábii, aby sa zotavil zo zranenia, pre ktoré vynechal prípravné zápasy v Číne. Ešte menej ju určite potešila správa o prehre v súdnom spore!

O čo išlo? Georgina, ktorá pracuje ako influencerka a modelka, už dávnejšie podala žalobu na taliansku televíznu spoločnosť Mediaset a žiadala odškodné 400 000 eur, pretože organizácia natočila film o jej súkromných veciach a poskytla v ňom aj také informácie o jej živote, najmä o tom, ako žila predtým než spoznala slávneho futbalistu, na ktoré ona vraj nedala povolenie.

Madridský súd však koncom minulého týždňa rozhodol, Rodríguezová podľa verdiktu prehrala súdny spor. V uznesení súdu prvého stupňa č. 2 Pozuelo de Alarcón, sa píše, že ona je ako žena „nepopierateľne považovaná za verejnú osobu".

Cristiano Ronaldo
Ronaldo šokoval po príchode do Číny: Fanúšikovia zúria, vtrhli do hotela tímu! Zobraziť článok

Jeden z faktov, ktoré nikdy nechcela verejne priznať, bol jej vzťah s otcom, ktorý zomrel pre niekoľkými rokmi v Argentíne. Vo filme niektorí jej príbuzní tvrdia, že Gerogina sa úplne odpojila od rodičov, že s nimi neudržiavala žiaden kontakt.

Dôkazom má byť obdobie, keď bol jej otec vo vážnom zdravotnom stave, no ona sa tam ukázala len na krátko s odôvodnením, že na rozdiel zo svojej sestry Ivany nemala trvalú pracovnú zmluvu, a preto sa nemohla o otca starať.

Najviac vo filme o tomto období života, ktoré malo ostať tajomstvom, hovorí nevlastná sestra Patricia. Tá to vraj urobila preto, lebo Georgina jej odmietla dať peniaze. Ponúkla sa, že jej zaplatí týždenný nákup a školské potreby pre syna, no ona chcela len hotovosť. Tieto tvrdenia o sebe chcela influencerka a modelka vyvrátiť, no so súdnym sporom sa prerátala...

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo máva počas slávnostného vyhlásenia ankety Globe Soccer Awards
Ronaldo prekvapuje: Saudská liga je lepšia ako táto! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});