Ronaldo šokoval po príchode do Číny: Fanúšikovia zúria, vtrhli do hotela tímu!

Poriadne ich nahneval! Milióny čínskych fanúšikov Cristiana Ronalda (38) ani nespia od oznámenia dvoch prípravných zápasov saudskoarabského ...

Poriadne ich nahneval! Milióny čínskych fanúšikov Cristiana Ronalda (38) ani nespia od oznámenia dvoch prípravných zápasov saudskoarabského klubu Al-Nassr v druhej najľudnatejšej krajine sveta. Nedočkaví boli najmä tí, ktorým sa v párhodinovej internetovej bitke ušli vstupenky na tribúny.

Fotogaléria

Portugalskej hviezde sa dostalo obrovských ovácií po prílete na čínsku pôdu. Jeho miláčikovia boli vo vytržení až do chvíle, keď nadšenie vystriedalo nesmierne sklamanie a hnev. Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty všetkých šokoval na tlačovej konferencii, keď oznámil, že pre svalové problémy nemôže nastúpiť. Al-Nassr v reakcii na to zrušil oba zápasy (24. a 28. januára) proti čínskym súperom.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo máva počas slávnostného vyhlásenia ankety Globe Soccer Awards
Ronaldo prekvapuje: Saudská liga je lepšia ako táto! Zobraziť článok

Správa fanúšikov CR7 rozzúrila. Svoju nespokojnosť dali najavo obliehaním hotela, skandovaním hráčovho mena a vtrhnutím do vstupnej haly. Zasahovať musela polícia. Detaily Ronaldovho zranenia nie sú nateraz známe. Nie je ani jasné, či bude môcť vybehnúť 1. februára v Rijáde proti svojmu dlhoročnému konkurentovi Lionelovi Messimu. Inter Miami s argentínskym majstrom sveta totiž absolvuje prípravu pred štartom americkej Major League Soccer práve na Arabskom polostrove.

„Hral som 22 rokov a nemal som príliš veľa zranení. Som veľmi smutný, lebo sme prišli do Číny, aby sme si užili turné,“ vyhlásil kapitán portugalskej reprezentácie. Saudskoarabský klub sa snažil upokojiť situáciu vyhlásením, že k plánovaným dvom zápasom príde, ale v inom termíne.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk