Hokejový Slovan chce vystužiť defenzívne rady: Prídu nejaké posily?

Prestupový trh je otvorený a fanúšikovia hokejového Slovana sú v očakávaní či vedenie klubu dotiahne do tímu nejakú posilu. Mužstvo sa ...
  • Zdroj: TASR

Prestupový trh je otvorený a fanúšikovia hokejového Slovana sú v očakávaní či vedenie klubu dotiahne do tímu nejakú posilu. Mužstvo sa síce po príchode nového trénera Petra Oremusa dostalo z hernej krízy, ale samotný kouč po svojom angažovaní prezradil, že by privítal nové tváre najmä do defenzívy.

FOTOGALÉRIA: Hokejový Slovan chce vystužiť defenzívne rady

Hokejový Slovan vyhral z posledných ôsmich duelov až sedem a zastavil tak hernú krízu kvôli, ktorej od úvodu ročníka prišlo až k dvom trénerským zmenám, keď najskôr skončil kouč Ján Pardavý a neskôr aj česká legenda Vladimír Růžička.

Nový tandem Peter Oremus a Andrej Kmeč dokázali belasých v posledných týždňoch prebrať, ale fanúšikovia čakajú, že tím bude ešte v tabuľke stúpať a prídu aj nové posily. A to aj preto, že slovanisti majú aj značnú maródku, na ktorú pribudol aj gólman Jared Coreau a švédsky zadák Jonas Ahnelöv. „Coreau má problémy v dolnej časti tela a jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Nevieme teraz povedať, kedy bude k dispozícii. Čo sa týka Ahnelöva, tak už trénuje a mal by byť pripravený na zápas,“ povedal pre náš portál funkcionár klubu Tomáš Lederer.

Na otázku či sa diváci dočkajú aj nejakej posily, odvetil: „V blízkej dobe príde zámorský obranca, ale pokiaľ tu nebude, tak nebudeme zverejňovať jeho meno. To je zatiaľ všetko. Slovenskí hráči voľní nie sú, takže uvidíme či do konca prestupového obdobia, ktoré končí 15. februára ešte niekto do kádra pribudne.“

Na snímke fanúšikovia HK Nitra.
HK Nitra reaguje na trest a pokuty: Fanúšikov vyzýva k slušnému povzbudzovaniu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});