Teraz budem hovoriť ja: Exšéfovi Trenčína Radosovi vrátil úder Šatan

Spôsobil rozruch v slovenskom hokeji. Dnes už bývalý šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) si v uplynulých dňoch vylial hnev ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, anc

Spôsobil rozruch v slovenskom hokeji. Dnes už bývalý šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) si v uplynulých dňoch vylial hnev na brankárovi Júliusovi Hudáčkovi (35), obul sa do prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslava Šatana (49) a napokon neobišiel ani Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV).

Obul sa do Hudáčka

O pár dní neskôr sa kriticky vyjadril k bývalému reprezentačnému brankárovi Hudáčkovi, keď reagoval na jeho predčasný koniec v Kladne, po tom, čo reagovali fanúšikovia českého klubu na jeho predchádzajúcej pôsobenie v KHL.

„Hudáček, to odstupné 15-tisíc eur za dva dni pobytu v Kladne, by mohol venovať deťom na Ukrajine. To, čo predvádzal brankár Hudáček už hraničí s propagandizmom v prospech Ruska, čo je neakceptovateľné. Ten človek by sa mal stiahnuť z hokeja aj z verejného života,“ nešetril kritikou Radosa.

Kopol si aj do Šatana

No a exšéf Dukly neobišiel kritikou ani prezidenta SZĽH Miroslava Šatana. "Nerozumiem, že jeho syn má ísť teraz na univerzitu do Ameriky, hrával tam, de facto celý svoj majetok zarobil v Amerike a svojím spôsobom potichu podporuje tú opačnú stranu," kopol si do šéfa slovenského hokeja.

Ťažko povedať, či hnev Radosu, ktorý v uplynulých dňoch ventiloval útokom na športovcov a čelných predstaviteľov slovenského športu, nie je dôsledkom frustrácie. Za posledné tri roky, kedy sa stal Radosa akcionárom HK Dukla Trenčín, totiž klub išiel dole vodou. Podľa Finstatu vykázal klub za rok 2022 stratu viac ako 250-tisíc eur. Dve desiate miesta a jedna siedma priečka počas Radosovho pôsobenia nepridali tiež na pokojnej atmosfére v klube a medzi fanúšikmi. Radosovi pridalo vrásky na čele aj zlé hospodárenie akciovej spoločnosti APHK (Asociácia profesionálnych hokejových klubov), v ktorej je jedným z konateľov a ktorá s výnimkou Slovana Bratislava donedávna zastupovala všetky kluby našej najvyššej súťaže. 

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa múti vody v slovenskom hokeji.
Po útokoch na Šatana a Hudáčka oficiálne skončil: Miloš Radosa sa lúči s Duklou Trenčín Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});