Teraz budem hovoriť ja: Exšéfovi Trenčína Radosovi vrátil úder Šatan

Spôsobil rozruch v slovenskom hokeji. Dnes už bývalý šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) si v uplynulých dňoch vylial hnev ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, anc

Spôsobil rozruch v slovenskom hokeji. Dnes už bývalý šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) si v uplynulých dňoch vylial hnev na brankárovi Júliusovi Hudáčkovi (35), obul sa do prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslava Šatana (49) a napokon neobišiel ani Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV).

FOTOGALÉRIA: Miloš Radosa

Radosa už prvý deň tohto roka cez sociálnu sieť X oznámil, že z postu predsedu predstavenstva hokejového klubu Dukla Trenčín odstúpi.

"Najneskôr po tejto sezóne končím vo funkcii predsedu predstavenstva HK Dukla Trenčín. Mojím predsavzatím je zásadne obmedziť kontakt s toxickými ľuďmi, alebo ľuďmi, ktorí toxických ľudí potichu podporujú a venovať sa prioritne mojej rodine a pomáhať ľuďom, ktorí to najviac potrebujú. Aj z toho vyplýva moje rozhodnutie ukončiť pôsobenie na pozícii predsedu predstavenstva HK Dukla Trenčín a.s. najneskôr po ukončení tejto sezóny. Naďalej zostanem akcionárom HK Dukla Trenčín," oznámil na začiatku kalendárneho roka rodený Trenčan Radosa.

V oficiálnom liste uviedol, že dôvodom jeho odstúpenia sú pomery v slovenskom športe a postoj čelných predstaviteľov Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) a Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

„Nemôžem naďalej počúvať nezmysly o apolitickosti športu a vzápätí sledovať vyzývavé fotenie sa na stretnutiach týchto ľudí s politickými predstaviteľmi, ktorí verejne prezentujú náklonnosť k Putinovmu okupantskému režimu, vraždiacemu nevinných ľudí, vrátane detí,“ uviedol ďalej vo vyhlásení.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});