Tenisová kráľovná krásy zažiarila v sexi minisukni! Fanúšikovia ju zasypali komplimentmi

Fanúšikovia sa rozplývajú nad najnovším príspevkom Genie Bouchardovej. Kanadská kráska, ktorá je označovaná za nejsexi tenistku sveta, ...
  • Zdroj: Instagram/@geniebouchard

Fanúšikovia sa rozplývajú nad najnovším príspevkom Genie Bouchardovej. Kanadská kráska, ktorá je označovaná za nejsexi tenistku sveta, vyráža priaznivcom v minisukni dych.

FOTOGALÉRIA: Genie Bouchardová

Tenisová kráľovná krásy rozprúdila pulz po tom, čo na sociálne siete pridala niekoľko záberov v útlej fialovej minisukni. Dvadsaťdeväťročná tenistka, ktorá bola pred niekoľkými rokmi finalistkou Wimbledonu, sa na Instagrame pochválila svojou vypracovanou postavou a elegantnými nohami pred nočným výletom v Miami. Fanúšikovia blondínu zasypali komplimentmi.

„Ty si umenie,“ napísal jeden z ohúrených sledujúcich. „Máš tie najkrajšie nohy na svete,“ rozplýval sa ďalší. „Trieda, elegancia, inteligencia, šarm, krása – kompletný balík,“ rozžiaril sa zasa v komentároch iný používateľ. „Genie, si tá najsexi vec, akú som kedy videl,“ hľadal ideálnu pochvalnú frázu ďalší nadšenec.

Bývalá svetová päťka si po nedávnom úpadku tenistovej kariéry vybudovala povesť módnej maniačky a na Instagrame nazbierala viac ako 2,4 milióna sledujúcich. Bouchardová v septembri oznámila, že sa na budú rok pripojí k profesionálnemu okruhu piklebalu, čo naznačuje, že sa možno nadobro vzdala tenisu.  

Piklebal, ktorý je akoby krížencom tenisu, bedmintonu a stolného tenisu, je najrýchlejšie rastúcim športom v USA. Hrá sa na malom ihrisku, kde hráči udierajú do perforovanej loptičky tam a späť, pričom získavajú body, pokiaľ sa dvakrát odrazí na súperovej polovici ihriska.

Rakúsky tenista Dominic Thiem.
Incident počas duelu v Brisbane, Thiem: Nikdy na to nezabudnem Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});