Majka Demitrová už nie je sama: Sviatky trávi s novým mužom!

Majka Demitrová (46) po dlhých rokoch samoty od tragickej nehody hokejového útočníka Pavla Demitru († 36) po boku s novým mužom. Ruka ...

Majka Demitrová (46) po dlhých rokoch samoty od tragickej nehody hokejového útočníka Pavla Demitru († 36) po boku s novým mužom. Ruka v ruke si užívali vianočné sviatky! Pozrite sa, kto sa stal jej vyvoleným.

Fotogaléria

Písal sa 7. september 2011, keď celý svet obletela smutná správa o tragickej nehode lietadla s hokejistami ruského Lokomotivu Jaroslavľ. Na palube vtedy sedel aj legendárny slovenský útočník a bývalá hviezda NHL Pavol Demitra. Jeho manželka Majka sa po tejto tragickej udalosti dlhé roky neobjavovala na verejnosti s iným mužom. Naplno sa venovala deťom - synovi Lucasovi, ktorý je futbalovým útočníkom v AS Trenčín a dcére Zare. Portál Šport24.sk teraz priniesol informácie o tom, že Majka Demitrová už viac nie je sama!

Jej novým partnerom je známy advokát Peter Bak, ktorého kancelária sídli v historickom centre Bratislavy. Spoločne trávili vianočné sviatky v dome Demitrovcov v Trenčíne. Priamo na Štedrý deň sa s úsmevom zaľúbená dvojica prechádzala ruka v ruke.

Romantické zábery z vianočnej prechádzky si môžete pozrieť TU.

Šimon Nemec a jeho radosť so spoluhráčmi z New Jersey Devils.
Nemec vyčaroval famóznu prihrávku: Nabíjal na gól a tešil sa z výhry! Zobraziť článok

Pavol Demitra v dresoch Ottawy, St.Louis, Los Angeles, Minnesoty a Vancouveru odohral v NHL dokopy 848 zápasov v základnej časti NHL. Strelil v nich 304 gólov a nazbieral 768 bodov. V play off pridal 23 gólov a 59 bodov v 94 stretnutiach. Slovensko reprezentoval na troch olympijských hrách a na šiestich majstrovstvách sveta. Na šampionáte v roku 2003 bol pri zisku bronzu.

Portál šport24.sk sa pokúsil kontaktovať advokáta Petra Baka, aby sa k vzťahu s Majkou Demitrovou vyjadril, ale ten zatiaľ nereagoval.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk