Slávny útočník Barcelony či Chelsea v problémoch: Žaluje ho vlastná dcéra!

Problém, ktorý pre neho nie je žiadnou novinkou... Legendárny futbalista Samuel Eto´o sa v ostatných dňoch čoraz viac objavuje v médiách. ...
  • Zdroj: Getty Images

Problém, ktorý pre neho nie je žiadnou novinkou... Legendárny futbalista Samuel Eto´o sa v ostatných dňoch čoraz viac objavuje v médiách. Dôvody ale nie sú pozitívne.

Bývalý úspešný útočník je od decembra 2021 predsedom Kamerunskej futbalovej federácie. Nedávno sa objavilo nahrávka, ktorá zachytáva, ako sľubuje jednému z prezidentov klubu druhej ligy postup vďaka manipulácii výsledkov. Tamojšia polícia v súvislosti s týmto prípadom zahájila vyšetrovanie.

Na niekdajšieho hráča Barcelony či Chelsea sa však problémy valia z každej strany. Taliansky denník Gazzetta informoval, že rodáka z mesta Douala zažalovala vlastná dcéra Annie. S jej matkou už síce Samuel Eto´o nežije, ale ich 21-ročné dieťa študuje na vysokej škole v Sardínii, a tak by jej mal posielať výživné.

„Nie je ekonomicky nezávislá a študuje mimo domova. Podporuje ju matka, ktorej sa len s ťažkosťami darí zaistiť jej dôstojný život,“ avizoval advokát dievčaťa.

Nejde pritom o prvý prípad, kedy Kamerunčan čelí obvineniu z neplatenia výživného. V minulosti bol z rovnakých príčin obvinený v Španielsku, kde má inú nemanželskú dcéru. Prispievať jej mal údajne 1400 eur mesačne, čo nemal plniť päť rokov.  

Neymar sa pre zdravotné problémy nezúčastní na Copa America 2024.
Obrovská strata pre Brazíliu: Na Copa America bez najväčšej hviezdy Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});