Buček opäť mimo repre: Ramsayho asistent objasnil, prečo nevybrali hviezdu extraligy

Vrámci Vianočného Kaufland Cupu 2023, ktorého dejiskom je hlavné mesto Slovenska, sa naša reprezentácia stretne s tímami Lotyšska a Nórska.

Vrámci Vianočného Kaufland Cupu 2023, ktorého dejiskom je hlavné mesto Slovenska, sa naša reprezentácia stretne s tímami Lotyšska a Nórska.

Fotogaléria

Nominácia na tento turnaj však vyvolala veľa otázok zo strany fanúšikov, pričom najdiskutovanejšou témou je, prečo v nej chýba druhý najproduktívnejší hráč TIPOS extraligy Samuel Buček (24).

"Sledujeme jeho hru, aj jeho štatistiky. Pred každým turnajom veľa debatujeme, hodnotíme somatotypy hráčov a vyberáme takých, ktorí sa nám hodia do daných formácií. Pre domáce podujatie sme sa teraz rozhodli takto," vyjadril sa pre sportweb.pravda.sk asistent trénera Craiga Ramsayho Peter Frühauf.

Dúbravku čaká riadna porcia zápasov.
Tvrdá rana pre Dúbravku: Príde o kľúčový zápas Ligy majstrov? Šanca pre finálového tragéda 2018 Zobraziť článok

"To však neznamená, že niekto má dvere do reprezentácie zatvorené. Samo je v našom hľadáčiku a uvidíme, možno sa objaví v mužstve na ďalšej akcii," hovorí Frühauf.

Samuel Buček je aktuálne druhým najproduktívnejším hráčom slovenskej hokejovej extraligy, keď sa mu počas 26 zápasov podarilo nazbierať 35 bodov za 15 gólov a 20 asistencií.

Na snímke  hráč Juraj Kucka (Slovan) sa teší z gólu na 1:1.
Hráči Slovana sa ocitli v obklopení svetových hviezd: Kucka lepší ako Messi? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk