Tvrdá rana pre Dúbravku: Príde o kľúčový zápas Ligy majstrov? Šanca pre finálového tragéda 2018

Tešil sa na svoj návrat do Ligy majstrov, no o obrovskú možnosť s najväčšou pravdepodobnosťou príde! Reč je o Martinovi Dúbravkovi, ktorého ...

Tešil sa na svoj návrat do Ligy majstrov, no o obrovskú možnosť s najväčšou pravdepodobnosťou príde! Reč je o Martinovi Dúbravkovi, ktorého v kľúčovom stretnutí Newcastle proti AC Miláno má nahradiť finálový tragéd z roku 2018 Loris Karius.

Fotogaléria

Newcastle United má pred sebou kľúčový zápas Ligy majstrov. Doma privíta AC Miláno a musí vyhrať, ak chce zachovať svoju postupovú nádej. Do osemfinále "straky" posunie len kombinácia ich výhry so zaváhaním PSG proti Dortmundu v záverečnom kole skupinovej fázy. Po zranení Angličana Nicka Popea sa stal jednotkou Newcastle Martin Dúbravka.

Tešil sa na svoj návrat do Ligy majstrov, na obrovskú príležitosť čeliť v kľúčovom stretnutí hviezdam milánskeho AC. Podľa správ britských médií a novinárov to vyzerá tak, že Dúbravka o túto šancu príde. V utorok chýbal na tréningu. "Môžete si v tom prečítať, čo chcete. Sú dva dni po zápase, takže sa samozrejme snažíme manažovať hráčov. Uvidíme, kto bude fit," zahmlieval tréner Eddie Howe, ktorého vyjadrenie prináša Ben Dinnery na sociálnej sieti X.

 

 

Podľa všetkého dostane namiesto Dúbravku šancu Nemec Loris Karius. Ten bol tragédom finále Ligy majstrov v roku 2018, keď dvoma amatérskymi chybami doslova daroval Realu Madrid trofej a pokazil veľký zápas Liverpoolu. "Martina Dúbravku trápi choroba a Newcastle bude kontrolovať jeho zdravotný stav dnes. Loris Karius je pripravený," píše Craig Hope z Daily Mail na sociálnej sieti X.

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});