F1 v mekke hazardu Las Vegas bude iná: Svadobná kaplnka v paddocku?!

Mekka hazardu - Las Vegas je pripravená na najočakávanejšiu veľkú cenu tohto ročníku seriálu MS formuly jeden. Organizátori očakávajú ...
  • Zdroj: Northfoto

Mekka hazardu - Las Vegas je pripravená na najočakávanejšiu veľkú cenu tohto ročníku seriálu MS formuly jeden. Organizátori očakávajú viac ako 300-tisíc ľudí v hľadisku a tak nečudo, že hlavné mesto hazardu je už dnes hore nohami.

Ponúkne toľko rarít, že sa z toho určite mnohým zatočí hlava. A čo bude to naj počas premiérovej GP v Sin City? Zrejme svadobná kaplnka typická pre toto mesto priamo v paddocku.

FOTOGALÉRIA: F1 v mekke hazardu Las Vegas bude iná

Pre Las Vegas sú typické svadobné kaplnky, kde vás za desať minút oddajú. A tak tento svetový unikát nesmie chýbať ani počas veľkej ceny F1. Znamená to, že fanúšikovia si budú môcť povedať áno v kaplnke s príznačným názvom „Race To The Altar", v preklade „Preteky k oltáru", kde mladomanželia dostanú aj zmenšeninu monopostu Formuly 1 s nápisom „Just Married".

Symboly hazardu budú viditeľné aj priamo na okruhu. Obrubníky na trati totiž zdobia symboly žolíkových kariet. A hazardom je aj lístok na toto podujatie: najdrahší stojí 5 miliónov dolárov?! Zahŕňa v sebe ubytovanie na 5 dní vo vile Nobu Sky, ale aj službu šoféra Rolls Royce.

Hviezdy F1 dostali pred víkendovou Veľkou cenou Las Vegas poriadne pikantné ponuky od žien z nevestinca.
Horúca ponuka pre hviezdy F1: Stopercentná zľava na sex v nevestinci! Zobraziť článok

Inak to bude najčudnejšia veľká cena. A to najmä preto, že sa bude konať nie v nedeľu, ale v sobotu. Prvý raz po 38 rokoch! V roku 1985 sa v sobotu išla GP Južnej Afriky. Preteky odštartujú v sobotu o 22.00 miestneho času, aby prilákali čo možno najviac divákov na celom svete. „Je to kompromis pre časový posun.
V Európe bude šesť – sedem hodín ráno, takže fanúšikovia dostanú 'efjednotku' na dobré ráno,“
povedal riaditeľ podujatia Renne Wilm. 

Dôvod je však aj iný – americký. Nedeľa popoludní patrí v týchto končinách tradične zápasom amerického futbalu, ktorý by určite „svoj“ vyárendovaný vysielací čas určite neprepustil nejakej Formule jeden...

Timo Glock (vľavo) na spoločnej fotografii s Michaelom Schumacherom.
Schumacherov priateľ z F1 prehovoril: Čo prezradil o Michaelovom zdravotnom stave? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});