Schumacherov priateľ z F1 prehovoril: Čo prezradil o Michaelovom zdravotnom stave?

Spolu bojovali na tratiach F1. Nemecký pilot Timo Glock (41) mal k sedemnásobného majstrovi sveta Michaelovi Schumacherovi (54) vždy blízko.
  • Zdroj: getty images

Spolu bojovali na tratiach F1. Nemecký pilot Timo Glock (41) mal k sedemnásobného majstrovi sveta Michaelovi Schumacherovi (54) vždy blízko.

FOTOGALÉRIA: Timo Glock

„Strávili sme s Michaelom veľa času mimo trate. Bolo jedno, čo sme robili,“ povedal Glock pre web LuckyBlock.

„V deň pretekov bol Michael uzavretý, držal sa stranou. Mimo okruh bol ale presný opak. Bol veľmi otvorený, priateľsky a naozaj milý. Ľudia si pritom ale mysleli, že taký nie je,“ prezradil o svojom priateľovi a súperovi z F1 Glock.

Schumacher sa od konca roka 2013 na verejnosti neukázal. Za všetko môže vážne zranenie hlavy, ktoré utrpel počas lyžovačky vo Francúzsku. Zranenie mu neumožnilo návrat do bežného života a jeho fanúšikovia i široká verejnosť zostali bez informácii, ako na tom zdravotne Michael v skutočnosti je.

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Nečakaná novinka o Schumacherovi: Fanúšikovia sa možno čoskoro dozvedia pravdu! Zobraziť článok

Rodina a ošetrujúci lekári prísno strážia akýkoľvek únik informácii. A ak sa na povrch aj nejaké správy o zdravotnom stave Schumachera dostanú, sú veľmi strohé a nekonkrétne.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});