Jim Ratcliffe plánuje zimný výpredaj útočníkov v United: Chce sa zbaviť tejto trojice

Klubu sa dlhodobo nedarí... Výkony červených diablov nie sú podľa predstáv fanúšikov. Jim Ratcliffe by mal v pondelok dokončiť kúpi 25% ...

Klubu sa dlhodobo nedarí... Výkony "červených diablov" nie sú podľa predstáv fanúšikov. Jim Ratcliffe by mal v pondelok dokončiť kúpi 25% podielu v Manchestri United a okamžite chce robiť čistky.

Fotogaléria

Ako informuje anglický denník The Sun, v januári (keď sa otvorí prestupové okno) sa Manchester United plánuje zbaviť trojice útočníkov. Ratcliffe rokoval so spolupredsedom "červených diablov" Joelom Glazerom o celej futbalovej štruktúre klubu.

Jeho cieľom je futbalovo rásť a spraviť kariéru.
Američan je v Devínskej Novej Vsi stredobodom pozornosti: Slovensko je ako Texas Zobraziť článok

Koho sa chce Ratfcliffe zbaviť?

Brazílsky útočník Antony prišiel do United minulé leto. V Manchestri však veľa vody nenamútil. V aktuálnej sezóne nezaznamenal ani jeden gól a nie je žiadnym prekvapením, že sú "červení diabli" nespokojní. Ratcliffe ho plánuje v januári predať.

Druhým adeptom na vyhadzov je anglický krídelní Sancho, ktorý bol dokonca vylúčený z A-tímu kvôli nezhodám s trénerom Erikom ten Hagom.

Napokon nie je Ratcliffe spokojný ani s Martialom, ten pôsobí v tíme "červených diablov" o čosi dlhšie, ako ostatní spomenutí hráči, no jeho výkony v posledných mesiacoch nie sú na požadovanej úrovni.

Harry Kane predvádza v Bayerne Mníchov skvelé výkony a potvrdzuje úlohu kanoniera.
Kane si s rodinou užíva v Mníchove luxus: Jedna noc v hoteli za 10-tisíc eur! Zobraziť článok

Jim Ratfcliffe bude požadovať odpovede na otázku, ako klub vyhodil 1,4 miliardy libier na prestupy za desať rokov, odkedy Sir Alex Ferguson odišiel do dôchodku.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});