Kane si s rodinou užíva v Mníchove luxus: Jedna noc v hoteli za 10-tisíc eur!

Užíva si luxus! Letná posila futbalistov Bayernu Mníchov Harry Kane (30) si zatiaľ v Mníchove pre seba a svoju rodinu nenašiel vhodný dom.
  • Zdroj: SITA/AP

Užíva si luxus! Letná posila futbalistov Bayernu Mníchov Harry Kane (30) si zatiaľ v Mníchove pre seba a svoju rodinu nenašiel vhodný dom.

FOTOGALÉRIA: Harry Kane

A tak sa hviezdny anglický futbalista zatiaľ usadil v hoteli. Nie však v žiadnom obyčajnom, ale päťhviezdičkovom Vier Jahreszeiten Kempinski, kde obýva luxusný apartmán. A že to nie je vôbec lacná záležitosť, potvrdzuje suma za jednu noc, ktorá stojí 10-tisíc eur!

Tréner Francesco Calzona.
Calzona nominoval na záver kvalifikácie 30 hráčov: Návrat útočníka Slovana Zobraziť článok

„Harry je rodinný typ, takže nájsť dom, kde by mohol žiť so svojou ženou Kate a deťmi je prioritou,“ prezradil nemenovaný zdroj britskému denníku The Sun. 

Slovenský hráč Lukáš Haraslín (zľava) sa raduje po góle.
Skvelá správa pre Calzonu: Ofenzívne eso je opäť fit Zobraziť článok

Kane, ktorý po príchode v Mníchove za prvých desať zápasov strelil 15 gólov, tak podľa The Sun minul už na bývaní v Mníchove viac ako milión eur. Nemecký Bild, samotný Kane i zástupcovia nemeckého klubu ale tvrdia, že čiastka, ktorú uvádza britský denník je značne prehnaná. V každom prípade v apartmáne, v ktorom Kane s rodinou býva, je obrovská obývačka, dve mramorové kúpeľne, hodvábne závesy, šesť televízii či nábytok so špeciálnym dizajnom.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});