Z dna na vrchol: Bezdomovec vsadil drobné, vyhral na dom!

Doslova rozprávkový príbeh! Bezdomovec na Novom Zélande vsadil na dostihy doslova drobné a vyhral krásnu čiastku. Z garáže sa bude sťahovať ...
  • Zdroj: TASR

Doslova rozprávkový príbeh! Bezdomovec na Novom Zélande vsadil na dostihy doslova drobné a vyhral krásnu čiastku. Z garáže sa bude sťahovať do vlastného domu!

Neuveriteľný príbeh! Krásne na tom je, že pravdivý. Na Novom Zélande si cez víkend istý bezdomovec vsadil tiket v prepočte za 3,50 eura na dostihové preteky Melbourne Cup. Šťastena sa na neho usmiala v plnej svojej kráse a vyhral v prepočte zhruba 60 000 eur. Zaplatil vďaka tomu zálohu na vlastný dom a sťahuje sa z garáže, v ktorej býval doteraz. Informuje o tom portál New Zealand Herald.

Alexandr Koutný
Šokujúci nález pri Tescu: Mladý hokejový talent (†18) je mŕtvy! Zobraziť článok

Bezdomovec Robert sledoval dostihové preteky v Petone Working Men's Club a po ich skončení si zašiel na cigaretku do záhradného baru, kde zistil, že vyhral krásnu čiastku. "Bolo to naozaj emotívne. Nemohol som tomu uveriť a hovoril som si, že tu niečo nesedí," vyznal sa zo svojich pocitov pre novozélandské noviny. Šťastný Robert si na oslavu veľkolepého víťazstva doprial pár drinkov a od klubu dostal kyticu kvetov. Začína žiť úplne nový život!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});