Šokujúci nález pri Tescu: Mladý hokejový talent (†18) je mŕtvy!

Český hokejový svet šokovala smrť Alexandra Koutného (†18). Jeho bezvládne telo našli v naštartovanom aute na parkovisku pri Tescu. Okolnosti ...

Český hokejový svet šokovala smrť Alexandra Koutného (†18). Jeho bezvládne telo našli v naštartovanom aute na parkovisku pri Tescu. Okolnosti tragédie zatiaľ nie sú známe.

Fotogaléria

Celý život mal pred sebou! Mladý český hokejový talent Alexandra Koutného (†18) našli v Prostějove mŕtveho v naštartovanom automobile na parkovisku pri Tescu. "Ani neviem, kde poriadne začať. Zakaždým, keď som potrebovala oporu, bol si tu. Ako náhle som mala problém, bol si tu. Občas som si nevážila to, čo si pre mňa robil. Nečakala som, že ťa budem počuť naposledy cez telefón. Nech ti je zem ľahká, už teraz mi navždy chýbaš," cituje iSport.cz odkaz najlepšej kamarátky zosnulého hokejistu Vlasty.

Posledné zverejnené foto páru pred Michalovou smrťou.
Pád z balkóna: Český brankár († 21) zahynul, Slovenka bojuje o život Zobraziť článok

Polícia vyšetruje okolnosti tragického incidentu, zatiaľ nie je jasná príčina smrti mladého hráča prostějovských Jastrabov. Šíria sa špekulácie o samovražde a viacerí poukazujú na súvislosť s látkou kratom, ktorá bola údajne objavená v aute zosnulého hokejistu. Tieto špekulácie rázne popiera otec zosnulého hokejistu, ktorý pre Prostějovský večerník uviedol, že išlo o tragickú nehodu a otravu oxidom uhličitým spôsobenou technickou poruchou na vozidle.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk