Pád z balkóna: Český brankár († 21) zahynul, Slovenka bojuje o život

Na severe Poľska sa odohrala tragédia, ktorá má spojitosť s českým hokejom i so Slovenskom. Z balkóna sanatória pri Baltskom mori vypadol ...
  • Zdroj: facebook/Michal Randis

Na severe Poľska sa odohrala tragédia, ktorá má spojitosť s českým hokejom i so Slovenskom. Z balkóna sanatória pri Baltskom mori vypadol mladý pár. Žiaľ, bývalý český brankár Michal Randis († 21) zomrel. Jeho slovenská priateľka pád prežila a zo zranení sa zotavuje v nemocnici.

FOTOGALÉRIA: Michal Randis

Tragédia sa odohrala 31. októbra v meste Kolobreh v sanatóriu Baltyk kúsok od mora. Pár za nejasných okolností vypadol z balkóna na treťom poschodí a spadol na chodník.

„Večer išli na prechádzku a vrátili sa do izby. Nikto ich nenav­štívil. Túto miestnosť opustili až na druhý deň, keď okolo 9.00 hod. dopadli z balkóna na betónovú podlahu, čo videl jeden zo zamestnancov sanatória. Okamžite zavolal záchranku a políciu. Oboch previezli do nemocnice,“ opísal udalosť hovorca Okresnej prokuratúry v Košaline Ryszard Gasiorowski.

České hokejistky si vlani na MS v dánskom Herningu vybojovali bronz.
Poriadny trapas! České hokejistky sa na seba iba neveriacky pozerali Zobraziť článok

Lekárom v kolobrehskej nemocnici sa nepodarilo zachrániť život mladého muža, keďže jeho zranenia boli veľmi rozsiahle. Ako vyšlo najnovšie najavo, ide o bývalého mládežníckeho brankára HC Slovan Moravská Třebová Michala Randisa († 21). Hokejový klub pomohol rodine vyzbierať peniaze na prevoz zosnulého cez hranice a pohreb.

Viac šťastia mala jeho slovenská partnerka (23), ktorá sa po operácii zotavuje zo zranení v nemocnici. Zatiaľ však stále nie je jasné, čo sa presne stalo, a vyšetrovanie pokračuje. Nič však nenasvedčuje tomu, že by ich chcel niekto zabiť alebo že by šlo o pokus o samovraždu. „Nezanechali rozlúčkový list. Neexistuje žiadna stopa, že to bola samovražda. Nemáme ani informácie, že by došlo k hádke,“ dodal Gasiorowski. Fotky, kde sa tragédia stala, nájdete TU!

Rada dráždi na internete.
Pikantná spoveď krásnej tanečnice: Pretiahla som polovicu tímu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});