Pikantná spoveď krásnej tanečnice: Pretiahla som polovicu tímu!

Nemá problém o tom hovoriť aj verejne! Americká roztlieskavačka Jen Rufová prezradila, že spala s polovicou hráčov Brooklynu Nets. A ...
  • Zdroj: instagram/jenrufo

Nemá problém o tom hovoriť aj verejne! Americká roztlieskavačka Jen Rufová prezradila, že spala s polovicou hráčov Brooklynu Nets. A nemalo ísť o náhradníkov.

FOTOGALÉRIA: Jen Rufová

Rufová bola štyri roky roztlieskavačkou v NBA. Pracovala pre klub Brooklyn Nets. Američanka prezradila, že mala v zmluve dokonca napísane, že nesmie nadväzovať vzťahy s hráčmi z klubu.

„Mali sme zakázané to robiť, pretože existuje presvedčenie, že sex berie energiu a talent. V zmluve som mala špeciálne ustanovenie, ktoré mi zakazovalo mať blízke vzťahy s hráčmi,“ prezradila roztlieskavačka v podcaste The Leo & Danny Show.   

„Myslím si, že basketbalisti podobné body v zmluvách nemajú. Môžu si robiť, čo len zachcú. Žila som si tak aj ja. Môžem byť dobrá tanečníčka a aj aktívna v posteli. Štyri roky som tancoval za Nets a za ten čas som sa vyspal s polovicou tímu. Nechcem prezradiť mená, ale poviem len, že to neboli náhradníci,“ priznal Rufová.

Po odchode z tímu v januári 2015 sa vrhla na džob kondičnej trénerky. Z jej sociálnych sietí sa môžete dočítať, že je herečka a modelka. Má účet aj na OnlyFans, kde fanúšikovia nájdu šteklivý obsah. Jej zmyselné fotky si môžete pozrieť TU!

Talentovaný ukrajinský kanoista Bogdan Saliwon († 16).
Obrovská tragédia: Nádejný olympionik († 16) zomrel hroznou smrťou! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});