Rodina mŕtveho hokejistu († 29): TOTO je neprijateľné, chceme spravodlivosť!

Kanadský hokejový obranca Matt Petgrave (31) v zápase tak nešťastne zranil súperovho hráča Adama Johnsona († 29), že zraneniam podľahol. ...

Kanadský hokejový obranca Matt Petgrave (31) v zápase tak nešťastne zranil súperovho hráča Adama Johnsona († 29), že zraneniam podľahol. Rodina hokejistu teraz žiada políciu, aby tragický incident dôkladne vyšetrila.

Fotogaléria

Petgrave ho zasiahol korčuľou tak nešťastne, že mu prezeral krk a spôsobil smrteľné zranenie. Americký hokejista stratil na ľade veľa krvi, nepomohol ani rýchly prevoz do nemocnice, kde neskôr zraneniam podľahol.

„Nikto nehovorí, že to urobil schválne. Bezohľadné to ale bolo. Takto vysoko nohu vykopnúť je neprijateľné,“ povedala Adamova teta Kari z Dallasu pre regionálny kanál KSTP-TV.

Hokejista Adam Johnson so snúbenicou Ryan.
Hokejista zomrel pred očami snúbenice: Modlitby a srdcervúci odkaz! Zobraziť článok

„Korčule Adamovi prerezali priedušnicu a krčnú tepnu,“ opisovala teta. „Na moment ho v sanitke vrátili späť, ale následnú operáciu neprežil. Stratil veľa krvi. Usilujeme sa o spravodlivosť. Pre Adama!,“ dodala zronená Kari, ktorá žiada od polície, aby prípad dôsledne vyšetrila. Viac sa dočítate TU!

Adam bol hráčom tímu Nottingham Panthers, kde prestúpil toto leto. V rokoch 2018 až 2020 hral v NHL za Pittsburgh Penguins. V trinástich zápasoch zámorskej profiligy strelil jeden gól a nazbieral štyri body.

Hlavný tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay.
Ramsay prehovoril o možnom nástupcovi v repre: Országh? Je skvelý, ale... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});