Sagan zverejnil ďalší záber so synom Marlonom v sedle: Aha, ako im to spolu sekne

Trojnásobný majster sveta Peter Sagan (33) zverejnil na sociálnych sieťach príjemný moment strávený na bicykli v sedle so synom Marlonom.
  • Zdroj: TASR

Trojnásobný majster sveta Peter Sagan (33) zverejnil na sociálnych sieťach príjemný moment strávený na bicykli v sedle so synom Marlonom.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan a Marlon

Avšak koncom novembra plánuje ešte väčšiu udalosť v Monaku - zúčastní sa na akcii s deťmi, kde bude zdieľať svoju lásku k cyklistike s mladými nadšencami. V rozhovore venovanom tomuto podujatiu Sagan zdôraznil, ako ho práca s deťmi a mladými cyklistami napĺňa a zároveň ju považuje za nevyhnutnú pre budúcnosť - pripravuje sa týmto na prípadnú trénerskú činnosť?

Peter Sagan predviedol rýchlu výmenu pneumatiky.
Saganovi opäť leží pri nohách celé Taliansko: Tourminátor šokoval rýchlou opravou defektu Zobraziť článok

Peter Sagan, sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France je nielen ikonou profesionálnej cyklistiky, ale aj oddaným otcom. Nedávno na svojich sociálnych sieťach zverejnil ďalší krásny moment, ktorý strávil na bicykli so svojím synom Marlonom. Sagan, známy svojím šarmom a športovým umením, ukazuje, že cyklistika je nielen jeho prácou, ale aj srdcovou záležitosťou. Koncom novembra sa preto plánuje zúčastniť na veľkej akcii v Monaku, kde bude mať príležitosť zdieľať svoju lásku k cyklistike s mladými nadšencami. V nedávnom rozhovore venovanom tomuto podujatiu Tourminátor podčiarkol, ako ho práca s deťmi a mladými cyklistami napĺňa.

Bývalý zamestnávateľ Petra Sagana uskutočnil veľký prestup.
Veľký krok bývalého Saganovho tímu: Po Petrovi je to ďalší miľník Zobraziť článok

„Je úžasné vidieť, ako sa mladí ľudia nadchnú pre cyklistiku,“ povedal Sagan. „Je to šport, ktorý ponúka nielen vzrušujúce zážitky, ale aj dôležité životné hodnoty, ako sú tímová práca, vytrvalosť a zdravý životný štýl.“ Sagan zdôraznil aj dôležitosť práce s mladými cyklistami pre budúcnosť cyklistiky a jej udržateľnosť.

„Mládež je budúcnosť, a je dôležité, aby sme ju usmerňovali na správnu cestu. Cyklistika môže byť nástrojom na vytváranie lepšieho a zdravšieho sveta, a preto je dôležité, aby sme poskytovali príležitosti pre mladých nadšencov.“ Saganov prístup k spolupráci s deťmi a mladými cyklistami ukazuje jeho oddanosť rozvoju cyklistiky ako športu a životného štýlu.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});