Djokovič sa pustil do Nadala: Nesúhlasím s ním! Úcta ale prevyšuje negatívne názory

Novak Djokovič sa pustil do rivala Rafaela Nadala! Nesúhlasím s ním, ale radšej som ticho, pretože úcta k nemu prevyšuje moje negatívne ...

Novak Djokovič sa pustil do rivala Rafaela Nadala! Nesúhlasím s ním, ale radšej som ticho, pretože úcta k nemu prevyšuje moje negatívne názory, vyhlásil rekordný grandslamový šampión.

Fotogaléria

Vojna medzi velikánmi? Srb Novak Djokovič, ktorý na US Open vyhral rekordný 24. grandslamový titul, reagoval na vyjadrenie Španiela Rafaela Nadala pre televíznu stanicu Movistar+. "Myslím si, že Djokovič žije tento grandslamový príbeh o čosi intenzívnejšie ako my ostatní. Bol by veľmi frustrovaný, keby tento rekord nedosiahol,“ hovoril Nadal ironicky krátko po triumfe Djokoviča v New Yorku.

Akcia Hamasu si vyžiadala viac ako tisíc mŕtvych a tisícky zranených na oboch stranách.
Turnaj ATP v Tel Avive zrušili: Dôvodom vojenský konflikt v Izraeli Zobraziť článok

Nadal týmto vyjadrením vyvolal veľké pobúrenie medzi fanúšikmi Djokoviča aj v srbských médiách. Teraz sa k týmto výrokom vyjadril aj samotný Novak Djokovič. "Videl som, že toto vyhlásenie sa šírilo internetom a ľudia o ňom veľa hovorili. Nuž, každý má právo na svoj názor a na to, ako interpretuje názor niekoho iného. To je všetko, čo môžem povedať. Rafa je veľký šampión, veľmi si ho vážim a vážim si ho ako šampióna, ako môjho hlavného rivala, ako človeka a ako tenistu, ktorý veľmi prispel k formovaniu mojej hry a k výsledkom, ktoré som dosiahol,” hovoril Srb pre Sportal.

“Nemám v úmysle reagovať žiadnym negatívnym spôsobom na jeho slová alebo povedať niečo negatívne o Rogerovi Federerovi, pretože môj rešpekt zjavne prevažuje nad niektorými negatívnymi názormi na nich. Toto je jeho názor, s ktorým samozrejme nesúhlasím. Mám svoj vlastný názor, ale nebudem ho zdieľať, pretože nechcem prehlbovať tému. Nie je to potrebné,“ dodal Djokovič.

Srb je vo výbornej forme a pripravený v budúcej sezóne naďalej zlepšovať svoj grandslamový rekord. Nadal sa vrátil po zranení bedra do tréningového procesu a pripravuje sa na svoj návrat. Chce hrať v januári na grandslamovom Australian Open a ako vyhlásil v lete, pripravuje sa na svoju pravdepodobne poslednú sezónu v kariére.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});