Nemec obeťou nebezpečného zákroku! Po tvrdom náraze nedohral

Povestný piatok trinásteho bol pre Šimona Nemca naozaj nešťastným dňom. Talentovaný slovenský obranca sa už po nevyberavom zákroku na ...
  • Zdroj: twitter/utica

Povestný piatok trinásteho bol pre Šimona Nemca naozaj nešťastným dňom. Talentovaný slovenský obranca sa už po nevyberavom zákroku na ľad nepozrel.

Rodák z Liptovského Mikuláša si predstavoval úvod nového ročníka AHL úplne inak. Svojmu tímu mal možnosť pomôcť iba do zhruba 32. minúty duelu. Pri snahe odohrať puk Šimona Nemca jeden z protihráčov pristrčil v nebezpečnom priestore pri striedačkách a slovenský reprezentant hlavou vrazil priamo do okraja plexiskla. 

Po nebezpečne vyzerajúcom momente ostala dvojka minuloročného draftu NHL niekoľko sekúnd ležať na ľade. V celej situácii bol zainteresovaný Cole Koepke. Amerického útočníka si okamžite odchytil Santeri Hatakka a bývalého hráča extraligovej Nitry si zastal dôrazným dohovorom spojeným s potýčkou. 

Šimon Nemec sa napokon pobral na striedačku s bolestivou grimasou po vlastných. Vo zvyšku zápasu sa už ale do hry nezapojil. Vedenie mužstva po stretnutí oznámilo, že šlo o preventívne príčiny. Ďalšie vyšetrenia má slovenský prospekt absolvovať dnes. Utica Comets v dueli podľahla Syracuse Crunch 3:4 po predĺžení. 

Pri zranení Tomáša Záborského museli zasahovať zdravotníci i nosidlá.
Strašidelný záver duelu na Slovane: Líder Popradu ostal po bitke nehybne ležať na ľade Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});