Strašidelný záver duelu na Slovane: Líder Popradu ostal po bitke nehybne ležať na ľade

Nešťastný koniec už rozhodnutého duelu... V zápase Tipos Extraligy medzi Slovanom Bratislava a Popradom bolo poriadne dusno. Záver okorenili ...
  • Zdroj: YouTube/@Tipos Extraliga

Nešťastný koniec už rozhodnutého duelu... V zápase Tipos Extraligy medzi Slovanom Bratislava a Popradom bolo poriadne dusno. Záver okorenili hneď niekoľké pästné výmeny, avšak jedna zo šarvátok skončila poriadne strašidelne.

Necelých šesť minút pred koncom zápasu sa strhla bitka medzi viacerými hráčmi. Alex Výhonský a Ben Betker zhodili rukavice a potom sa pridali ďalší. Prišlo k stretu medzi Tomášom Záborským a Samuelom Petrášom. Domáci útočník zhodil súpera na ľad, ktorý sa zranil a museli ho odniesť na nosidlách.

Podľa informácií od popradského tímu mal Záborský absolvovať CT vyšetrenie. "Za prvé, rozhodcovia majú na ľade chrániť hráčov. Tomáš je jedným z kľúčových hráčov a prináša do organizácii srdce. Na nič si nespomína, má otras mozgu. Má nejaký problém s chrbtom, ale nechcem hovoriť za doktorov. Uvidíme, ako dopadnú vyšetrenia. Niekedy to je tak, že všetko je proti vám a teraz sme v takej fáze. Najdôležitejšie je, aby sa dal dokopy a mohol čo najskôr hrať," konštatoval tréner "kamzíkov" a pridal sa k nemu aj Gerlach: "Ešte som nikdy nevidel, aby hráč takto skončil na ľade. Veríme, že bude na tom dobre."

Hokejistom Washingtonu nevyšiel vstup do nového ročníka zámorskej NHL.
Fehérváry pri nešťastnom vstupe Washingtonu do sezóny, štvorbodový koncert Malkina Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});