Bývalá kráľovná krásy Erin Hollandová zmenila džob: Od módy k športu!

Urobila to z lásky? Bývalá kráľovná krásy Erin Hollandová (34) sa na svojom instagramovom profile pochválila, že získala prácu moderátorky ...
  • Zdroj: NorthFoto

Urobila to z lásky? Bývalá kráľovná krásy Erin Hollandová (34) sa na svojom instagramovom profile pochválila, že získala prácu moderátorky na šampionáte v krikete, ktorý sa začal vo štvrtok v Indii. „S potešením oznamujem, že budem pokrývať šampionát v krikete pre Channel 7,“ napísala jedna z najkrajších žien planéty.

FOTOGALÉRIA: Bývalá kráľovná krásy Erin Hollandová zmenila džob
 

Podozrenie, že to urobila z lásky, sa zmenilo na realitu, keď prezradíme, že manželom tejto Austrálčanky je Ben Cutting, jeden z najlepších hráčov kriketu u protinožcov. Krásna žena sa vraj nebojí, že India Cricket World Cup bude sledovať polovica sveta. A to bez zveličovania, keďže šport u nás takmer neznámy je populárny hádam aj na viac ako polovici sveta!

Kráska, ktorá bola korunovaná za Miss World Continental Queen of Beauty, doteraz najčastejšie moderovala rôzne podujatia týkajúce sa módnej brandže. Kriket však mu má v rodine, aj keď nedávno priznala, že s manželom je vo vzťahu už takmer 10 rokov. Ben pracuje v Brisbane, kde sídli jeho kriketový tím a ju viažu pracovné povinnosti k Sydney. Teraz v Indii vraj budú k sebe aspoň o kúsok bližšie!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});