Zlý zdravotný stav tenisovej legendy: Občas ani nevládze vyjsť po schodoch!

Španielska tenisová superhviezda Rafael Nadal (37) sa podelila o znepokojujúce informácie o svojom aktuálnom zdravotnom stave.

Španielska tenisová superhviezda Rafael Nadal (37) sa podelila o znepokojujúce informácie o svojom aktuálnom zdravotnom stave.

Fotogaléria

Nadal, ktorý sa od svojho posledného grandslamového víťazstva v roku 2022 prepadol vo svetovom rebríčku až a 237. miesto, odvtedy bojuje s vážnym zranením nohy a bedrového kĺbu.

V nedávnom rozhovore španielsky tenista priznal, že jeho noha ho aktuálne "nenecháva žiť v pokoji".

"Občas sa stáva, že je pre mňa ťažké aj chodenie po schodoch," vyjadril sa Nadal pre Movistar. "Pri takejto bolesti je náročné byť šťastným. Moja povaha sa mení, pretože to bolí viac, ako by bolo potrebné."

Súťaž tímov vyhral Jumbo-Visma.
Potvrdené: Tím Jumbo Visma opúšťa jeho hviezda Zobraziť článok

Španielska legenda si v tomto roku tenis už určite nezahrá, ale existuje nádej, že jeho návrat by sa konal na Australian Open v roku 2024.

"Áno, chcel by som opäť hrať a byť opäť konkurencieschopný," hovorí Nadal. "Aby však ľudia neboli zmätení, mojim snom určite nieje uskutočniť návrat a vyhrať Roland Garros. Veľmi dobre si uvedomujem, že aktuálne sú takéto úspechy veľmi ďaleko, no taktiež nehovorím, že to nieje možné, keďže v športe sa všetky veci menia veľmi rýchlo," vyjadril sa Nadal k svojej možnej tenisovej budúcnosti.

Edwards si vyslúžil dištanc na 25 zápasov.
Stopka na 25 zápasov: Hororový zákrok kanadského juniora! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk