Hviezdny futbalista sa vrátil do tímu Manchestru United: Vyšetrovanie však naďalej pokračuje

Brazílsky futbalista Antony (23) sa opäť pripojí ku spoluhráčom z anglického klubu Manchester United v tréningovom centre a bude k dispozícii ...
  • Zdroj: Northfoto

Brazílsky futbalista Antony (23) sa opäť pripojí ku spoluhráčom z anglického klubu Manchester United v tréningovom centre a bude k dispozícii hlavnému trénerovi A-mužstva Erikovi ten Hagovi.

Organizácia zo štadióna Old Trafford pred dvomi týždňami udelila talentovanému krídelníkovi mimoriadne voľno, počas ktorého mohol riešiť svoje problémy vo vlasti spojené s obvineniami z domáceho násilia.

FOTOGALÉRIA: Antony

Antonyho koncom mája obvinila už bývalá partnerka z toho, že ju fyzicky napadol. Skutku sa mal dopustiť v brazílskom Sao Paule, prípad stále vyšetruje miestna polícia. Brazílske médiá začiatkom septembra priniesli nové detaily o obvineniach, Antony podľa nich v danej veci zastrašuje niekdajšiu priateľku. Aj preto ho Brazílska futbalová konfederácia (CBF) vyradila z kádra národného tímu na septembrové stretnutia juhoamerickej časti kvalifikácie o postup na MS 2026 proti výberom Bolívie a Peru.

„Odkedy sa v júni objavili prvé obvinenia, Antony spolupracoval s políciou v Brazílii aj vo Veľkej Británii a naďalej v tom pokračuje. Manchester United ako Antonyho zamestnávateľ sa rozhodol, že hráč môže trénovať v Carringtone a bude k dispozícii trénerom, zatiaľ čo bude vyšetrovanie pokračovať. Budeme pozorne sledovať ďalší vývoj v prípade," uviedli „červení diabli" v oficiálnom stanovisku. Futbalista priznal, že mal s údajnou obeťou „búrlivý vzťah", ale že ju nikdy fyzicky nenapadol.

Anglický futbalový útočník Marcus Rashford z klubu Manchester United vyviazol bez zranenia z autonehody, ktorej bol účastníkom.
Rashford mal po ligovom zápase autonehodu: Fanúšikom poslal odkaz Zobraziť článok

Antony prišiel na Old Trafford koncom minulého leta z holandského Ajaxu Amsterdam za 95 miliónov eur. Za Manchester United odvtedy odohral 47 zápasov vo všetkých súťažiach a strelil v nich osem gólov. Tímu Red Devils pomohol v sezóne 2022/2023 k celkovému triumfu v Anglickom ligovom pohári, odohral v ňom päť stretnutí a strelecky sa presadil raz.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});