Rashford mal po ligovom zápase autonehodu: Fanúšikom poslal odkaz

Anglický futbalový útočník Marcus Rashford (25) z klubu Manchester United vyviazol bez zranenia z autonehody, ktorej bol účastníkom po ...
  • Zdroj: SITA/AP

Anglický futbalový útočník Marcus Rashford (25) z klubu Manchester United vyviazol bez zranenia z autonehody, ktorej bol účastníkom po sobotňajšom triumfe Red Devils 1:0 na pôde Burnley.

FOTOGALÉRIA: Marcus Rashford

Odchovanec tím z Old Traffordu mal nehodu pri odchode z tréningového centra klubu, keď sa so spoluhráčmi vrátili po spomenutom víťaznom súboji. Do tréningového centra prišli hráči klubovým autobusom, domov sa pobrali na vlastných autách.

Lukáš Haraslín mám v tejto sezóne skvelú formu.
Haraslín o vypätom derby v Edene: Vedel som, kam penaltu kopnem Zobraziť článok

Na sociálnych sieťach sa objavili obrázky a videá poškodeného Rolls Roycu anglického reprezentanta. Futbalista v nedeľu popoludní na instagrame napísal: "Som v poriadku, ďakujem za všetky správy."

Lukáš Haraslín sa stal oporou aj reprezentačného tímu Slovenska.
Haraslín terčom nechutného útoku, následne hrdinom: České derby v znamení vášní Zobraziť článok

Marcus Rashford v sobotu odohral celý duel, ktorý rozhodol gólom Bruno Fernandes. V aktuálnej sezóne absolvoval Rashford zatiaľ šesť duelov Premier League s jedným gólom, celkovo má v najvyššej domácej súťaži na svojom konte 245 zápasov a 77 presných zásahov. Za anglickú reprezentácia doteraz absolvoval dovedna 55 duelov a strelil v nich 16 gólov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});