Colorado sa údajne zaujíma o nášho brankára: Halák za Tatarom?

O jeho osude stále nie je rozhodnuté! Hokejový brankár Jaroslav Halák (38) momentálne v zámorí naplno maká v príprave na novú sezónu ...

O jeho osude stále nie je rozhodnuté! Hokejový brankár Jaroslav Halák (38) momentálne v zámorí naplno maká v príprave na novú sezónu napriek tomu, že oficiálne zatiaľ stále nemá podpísanú zmluvu ani s jedným klubom. Podľa viacerých expertov sa však črtá zaujímavá spolupráca - Hálak by totiž celkom reálne mohol skončiť ako tímový kolega Tomáša Tatara v Colorade.

Fotogaléria

Podľa viacerých expertov sa však črtá zaujímavá spolupráca - Hálak by totiž celkom reálne mohol skončiť ako tímový kolega Tomáša Tatara v Colorade.

Podľa známych zámorských novinárov Franka Seravalliho a Adriana Datra sa zdá, že Rus Alexander Georgijev bude v nadchádzajúcej sezóne hlavným brankárom tímu Colorado Avalanche. Toto rozhodnutie prišlo v dôsledku dlhotrvajúcich zdravotných problémov Pavla Francouza.

Vedenie Lavín preto zvažuje, kto by mohol obsadiť pozíciu brankárskej dvojky. Jedným z hlavných kandidátov je práve Jaroslav Halák, skúsený slovenský brankár, ktorý má eminentný záujem o hranie v nadchádzajúcej sezóne. Zatiaľ však neexistujú oficiálne informácie o tom, že by už podpísal akúkoľvek zmluvu s týmto klubom.

Na sociálnych sieťach sa však objavili aj diskusie o možnom príchode mladšieho českého brankára Dana Vladařa z Calgary Flames, ktorý momentálne ešte patrí k tomuto celku.

V hre sú však aj ďalší brankári, ako sú Justus Annunen z farmárskeho tímu či Casey DeSmith, ktorý bol nedávno vymenený do Vancouveru a mohol by byť ďalšou možnosťou pre pozíciu brankárskej dvojky. Definitívne rozhodnutie o obsadení tejto horúcej pozície by malo byť ohlásené čoskoro. Colorado má v NHL pritom len tie najvyššie ambície. Čokoľvek iné než zisk Stanley Cupu na konci sezóny by bolo pre fanúšikov veľké sklamanie.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});