Špekulácie pred štartom NHL: Stane sa Halák spoluhráčom Slováka?

Skončí po boku Tomáša Tatara? Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák (41) je stále bez zmluvy, no najnovšie sa v zámorí špekuluje, ...
  • Zdroj: SITA/AP

Skončí po boku Tomáša Tatara? Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák (41) je stále bez zmluvy, no najnovšie sa v zámorí špekuluje, že môžno skončí v tíme Colorado Avalanche, kde pôsobí aj najnovšia posila tímu Tomáš Tatar.

FOTOGALÉRIA: Halák

Rodák z Bratislavy, ktorý v NHL chytal za Montreal Canadiens, St. Louis Blues, Washington Capitals, New York Islanders, Boston Bruins, Vancouver Canucks a New York Rangers, by sa tak mohol stať spoluhráčom Tatara.

Anna Kasterova sa rada ukazuje na internete.
Manželka slávneho hokejistu dostala návrh z porna: Prezradila, koľko jej ponúkli Zobraziť článok

Colorado má totiž problém so záložným brankárom. Čech Pavel Francouz sa nestihol zotaviť z letnej operácie a úvod ročníka v NHL nestihne. Zámorský novinár Kerry Collins tak špekuluje, že klub by mohol siahnuť po Halákovi. Problém je ale platový strop, Colorado už nemá veľký priestor pod stropom, k dispozícii zostalo klubu už iba 525-tisíc dolárov a aj to iba vďaka umiestneniu kapitána Landeskoga na listinu dlhodobo zranených.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});