Tatar prehovoril po podpise zmluvy: Rozhodol som sa podľa...

Koniec špekuláciam! Hokejový útočník Tomáš Tatar (32) má konečne vo vrecku nový kontrakt a vo svojej kariére bude pokračovať v tíme Colorada ...
  • Zdroj: SITA/AP

Koniec špekuláciam! Hokejový útočník Tomáš Tatar (32) má konečne vo vrecku nový kontrakt a vo svojej kariére bude pokračovať v tíme Colorada Avalanche.

S víťazom Stanleyho pohára z roku 2022 sa dohodol na ročnej zmluve a na jeho účet by mala pristáť suma okolo 1,5 milióna eur!

FOTOGALÉRIA: Tomáš Tatar

Najproduktívnejšiemu slovenskému hokejistovi Tomášovi Tatarovi v zámorí v posledných sezónach v NHL vypršala koncom júna dvojročná zmluva s klubom New Jersey.

Fanúšikovia i odborníci očakávali, že Tatar získa nový kontrakt v prvých dňoch od júlového spustenia voľného trhu s hráčmi, ale opak bol pravdou. „Nikam sa neponáhľam, v hre je viacero klubov a rozhodujem sa, kde podpíšem,“ povedal nedávno pre Nový Čas rodák z Dubnice.

Média vo veľkom špekulovali, že zakotví v Pittsburghu, NY Islanders či v Buffale, ale vicemajster sveta z roku 2012 zvolil inú stratégiu. Rozhodol sa obetovať finančne lepší kontrakt za možnosť na tretí pokus získať slávny Stanleyho pohár za menej peňazí, keďže v Jersey zarábal vyše štyroch miliónov eur ročne. V minulosti sa mu to dvakrát nepodarilo s Vegas Golden či Montrealom, ale teraz si poriadne zvážil, komu sa upíše.

Juraj Slafkovský počas tímového golfového turnaja v Lavale.
Slafkovský schudol a je zdravý: Tréner Montrealu posiela Jurajovi nečakaný odkaz Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});